Umarım direk steame yerel fiyatlandırma dahilinde gelir. Yoksa çoğu kişi oynayamaz.Bugün E3'te duyuruldu. 9 Kasım'da çıkacak. Ne düşünüyorsunuz? Umarım 4. oyun da ki sorunlar olmaz.
Ulan inşallah steamde uygun çıkaryoksa 4 devam (eleyici seviyom onada gelsen ii olr)
Umarım bölgesel fiyatlandırma ile gelir.Uygun fiyatlı olursa alınır
gabena söyle getirsinİnşallah steama gelir Microsoft store ile uğraştırmaz
parası ucuz olsa alırımda şimdiki 4 parasına çıkar hüğİnşallah steama gelir Microsoft store ile uğraştırmaz
ben deha 4 ü alamadım 5geliyorBugün E3'te duyuruldu. 9 Kasım'da çıkacak. Ne düşünüyorsunuz? Umarım 4. oyun da ki sorunlar olmaz.
Zaten 5 çıkacağı için 4 ü ucuza koyup steam’e getirdiler ki son hasılat yapılsın4. Oyun peynir ekmek gibi satarken bu acele neydi ki?
3 yıl oldu çıkalı4. Oyun peynir ekmek gibi satarken bu acele neydi ki?
Aman hocam inşallah gelirUmarım bölgesel fiyatlandırma ile gelir.
3 yıl çok bir zaman değil ki. Oyun deli gibi oynanıyor hala. Bence 5 i erken getirdiler.3 yıl oldu çıkalı
Fragmandan gözüktüğü kadarıyla grafik konusunda ciddi ilerleme var. Garifkler aşırı iyi.Pek bir farklılık yapacaklarını sanmıyorum. 4.oyundan farkı olmayacaktır. 3-5 tane oyun modu eklerler anca.