Forza Horizon 5 hangi paketi almalıyım

aynen öyle karşılarına oyun çıkmıyor çıkan oyunda yaklaşamıyor
Yazın pc gelince direkt most wanted redux mod indirdim 4-5 günde %100 bitirdim hala onun yerini alabilecek oyun yok.

forza hiçbir zaman most wanted ın verdiği zevki veremeyecek şuanki çoğu oyuna toz yutturur
bir yarış oyununda nitro olmaması başlı başına bir facia zaten
nitroyu ne zaman kullansam şöyle kullansam sorun yaşar mıyım diye bir aksiyon yaşatmıyor bile

bir yarış oyununda nitro olmaması başlı başına bir facia zaten
nitroyu ne zaman kullansam şöyle kullansam sorun yaşar mıyım diye bir aksiyon yaşatmıyor bile
oyunda fark yaratacak hiçbirşey yok oyun sadece para öde araba al araba sür bundan ibaret

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
güzel dlc var mı amerikan arabaları veya son model araçlar olan bir dlc
Bu sayfadan inceleyin hocam. Herkesin zevki farklı ama bana göre nerde kullanılmayacak, yüzüne bakılmayacak araba var DLC paketine doldurmuşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bana göre bu oyun NFS ile karşılaştırılabilecek bir oyun değil. Daha çok ETS2'ye benzetiyorum, oyuna gir biraz takıl sakin sakin sür kafası bana göre. NFS daha karanlık temalarda, gece yarışlarıyla ve illegal modifiyesiyle bilinen bi oyun serisi. Forza dünyası daha sıcak, insana festival havası yaşatmaya çalışan bi ortam sağlamaya çalışıyor. En büyük artısı açık dünya olması ve grafikleri zaten, oynayışla çok ön plana çıkan bir oyun değil Forza.

Son düzenleme:
forza hiçbir zaman most wanted ın verdiği zevki veremeyecek şuanki çoğu oyuna toz yutturur
Teşekkürler hocam 2005 most wanted indirdim oynuyorum 20 dolarım cebimde kaldı

• Beğen
redux mod paketini indirseydin.
aniden çökmeler harici sorun yok onu da sürekli kaydederek yapabilirsin forzadaki yükleme ekranlarından kısa sürüyor

1 tane daha bug var challenge kısmında 1 tanesi açılmıyor başka yok

redux mod paketini indirseydin.
aniden çökmeler harici sorun yok onu da sürekli kaydederek yapabilirsin forzadaki yükleme ekranlarından kısa sürüyor

1 tane daha bug var challenge kısmında 1 tanesi açılmıyor başka yok
peki steamdeki nfs oyunlarından hangisini önerirsiniz grafikleri güzel olsun istiyorum oynarken az da olsa heyecan istiyorum

peki steamdeki nfs oyunlarından hangisini önerirsiniz grafikleri güzel olsun istiyorum oynarken az da olsa heyecan istiyorum
nfs oyunları bedava fiyatına satılıyor şuan 5 6 dolar

• Beğen
yenilerden sadece heati denedim kısa süre sevmedim.

• Beğen
istersen benim save'i atabilirim
1763808066424.webp

2020 mostwanted 5 dolar eskiden bilgisayarım yetersiz olduğu için deneyememişim onu deneyeceğim.
2012 denemek istedin galiba
çok eskiden oynamıştım baya eksik yönleri var pek beklentiye girme.

istersen benim save'i atabilirim
Alıntıyı görüntüle

2012 denemek istedin galiba
çok eskiden oynamıştım baya eksik yönleri var pek beklentiye girme.
evet 2012 diyecektim

2005 i baştan oynayacağım hocam redux mod ile bir sorun oluyor mu

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,495
Üyeler
185,746
Son üye