Neler Yeni

Forza Horizon 5 Kolay Para Kasma

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Forza Horizon 5de nasıl rahat şekilde CR kasılabilir acaba taktiği felan var mı :)

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi Forza Horizon 5de nasıl rahat şekilde CR kasılabilir acaba taktiği felan var mı :)
oyun ilk çıktıgında birçok bug vardı fakat fixlediler diye biliyorum ama cheat engine ile yapabilirsin internette birçok video var

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hileye başvurma sakın. Ban yersen pişman olursun. Hem Forza'da para kasması çok kolay. Oyunda biraz vakit gecirsen bir sürü para geliyor zaten.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hileye başvurma sakın. Ban yersen pişman olursun. Hem Forza'da para kasması çok kolay. Oyunda biraz vakit gecirsen bir sürü para geliyor zaten.
bilgilendirme için teşekkür ederim hocam peki en çok hangi görevi veya online modu oynamamı tavsiye edersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun ilk çıktıgında birçok bug vardı fakat fixlediler diye biliyorum ama cheat engine ile yapabilirsin internette birçok video var
Hile kullanmak pek hoşuma gitmiyor ve oyunun zevki kalmıyor hocam kullansam bile direk ban yerim verdiğim para boşa gider :(

Juiclair0

80+ Silver
bu chat engine nasıl bir şey bilader forza 4 deli gibi kullanıyorum garajım full bohohohoyt

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
bilgilendirme için teşekkür ederim hocam peki en çok hangi görevi veya online modu oynamamı tavsiye edersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hile kullanmak pek hoşuma gitmiyor ve oyunun zevki kalmıyor hocam kullansam bile direk ban yerim verdiğim para boşa gider :(
eskiden smash it gibi bir adı vardı aventador ile yapıyordun 30 saniye falan sürüyordu beceri puanı geliyordu onunla çark çeviriyorsun şuan hala varmı bilmiyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Eleyici modunda çok XP veriyor. Bu XP'leri kazanarak çabuk level atliyorsun. Çabuk level atladığın içinde bir sürü şans çarkı geliyor ve bir sürü paran oluyor. Hem de zevkli bir mod.

Son düzenleme:

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
WeMod'u kullanabilirsiniz. Tekli girdiğin zaman yapıp online falan rahatlıkla girebilirsin. Ama oyundan zevk almam diyorsanız bol bol çark açmaya çalışın.

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
hile yapmadan olsun istiyorsan al bonusları tamamlanmış 7x xp filan veren arabayı. dağba bayırda gezerek xp kazan sonra willy di galiba eski askeri basit jeep var onu al, onun başarımrında 4-5 xp harcayınca süperspin veriyor.
yani araç özelliklerinde kullandığın xp yi gezerek kas, sonra mağazadan eski askeri jeepi al, onda süperspine giden en kısa yoldan puanları bas. :D

FORZATHON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mert bozkurt
atom 500 v8 arıel aracını fulleyip çöle çıkıp sadece gaza bassan bile sürekle xp alırsın yada ford mustang rtr spec 5,amg clk gtrve concept two 2019 gibi araçları fulleyip çöle çıktığın zaman çok güzel xp kasıp süper şans çarkı ve şans çarkı toplayabilirsin bide bulduğun kullanmadığın gereksiz araçlarını sat mesela bende bugatti divo vardo x 999 ama kullanmıyodum koydum açık arttırmaya 1.650m ye satıldı offroad araçlarıylada çıkabilirsin çöle traılcat 2016 gibi iyi oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,087
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom