Araba sürmek nereye kadar işin sonunda sıkılırsın.
NFS değilki bu. Forza online ve daha zevkli bir oyun. NFS de kariyer oynayıp geçmeyince yada kazanamayınca sinir oluyon. Ama forza öyle değil. Yalnız şöyle bir şey var NFS nin kontrolleri iyi forzaya ekstradan ayar çekmek gerek. 7-8 sene nfs oynadım. Underground pursuin serilerini ve carbon u bitirdim. Most Wanted ta polislerden dolayı daha bitmedi bitirmeye çalışıyorum. polislere kanser oluyom bazen o kadar zor bir oyun.Forza Horizon'u dümdüz araba sürmelik zannediyorsun herhalde. Oyunun hikayesi ve onlarca değişik etkinlik ve oyun modu var. Bir insan aylarca oynasa bile sıkılmayabilir.
NFS'nin kontolleri iyi derken? NFS benim için Arcade çocuk oyunu. Hiç araba sürüş hissiyatı yok ve aşırı zevksiz. Forza'yı oynadıktan sonra insanın NFS'ye bakası gelmiyor. Tabii bu dediklerim genellikle 2012'den NFS'den sonrası için geçerli.NFS değilki bu. Forza online ve daha zevkli bir oyun. NFS de kariyer oynayıp geçmeyince yada kazanamayınca sinir oluyon. Ama forza öyle değil. Yalnız şöyle bir şey var NFS nin kontrolleri iyi forzaya ekstradan ayar çekmek gerek. 7-8 sene nfs oynadım. Underground pursuin serilerini ve carbon u bitirdim. Most Wanted ta polislerden dolayı daha bitmedi bitirmeye çalışıyorum. polislere kanser oluyom bazen o kadar zor bir oyun.
Peki Forza Horizon açık dünya oyunu gibi mi yoksa direk hem yarış hem açık dünyamıForza Horizon'u dümdüz araba sürmelik zannediyorsun herhalde. Oyunun hikayesi ve onlarca değişik etkinlik ve oyun modu var. Bir insan aylarca oynasa bile sıkılmayabilir.
İkisi de var. Çok daha fazlası var.Peki Forza Horizon açık dünya oyunu gibi mi yoksa direk hem yarış hem açık dünyamı
Forza 5 gta sıktıMerhaba ben Miraç bana Forza Horizon 5 mi yoksa Gta V mi almam lazım söylermisiniz ? (fiyat önemli değil)
aynen ben old nfsciyim. O anlattıklarım 2010 dan bile eskiNFS'nin kontolleri iyi derken? NFS benim için Arcade çocuk oyunu. Hiç araba sürüş hissiyatı yok ve aşırı zevksiz. Forza'yı oynadıktan sonra insanın NFS'ye bakası gelmiyor. Tabii bu dediklerim genellikle 2012'den NFS'den sonrası için geçerli.
peki oyunu açınca tuş fln olcakmı yani yarış ve açık dünya diyeİkisi de var. Çok daha fazlası var.