Forza Horizon 5 sebepsiz hatasız Donma

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,965
Arkadaşlar bütün oyunları sıkıntısız dropsuz oynuyorum. Forza Horizon 5 te aynı şekil 90 100 fps dropsuz oynuyorum. Fakat hatasız sebepsiz bazen oyun donuyor ses devam ediyor ama donup kalıyor oyun bunun sebebi nedir? Xbox Gamepass ile oynuyorum sistemim sorunsuz

Aynı sorun var gerçekten garip
Çok sinir bozucu ya. Hata verse veya drop yesem belkide problem var dicem ama bu oyun dışında sorun yaşamadım hiç. Yarışıyorum tam bitiyor yükleme ekranı geliyor donuyor kalıyor. Aynı şekil modifiye yaparken parça değişirken de donuyor

Çok sinir bozucu ya. Hata verse veya drop yesem belkide problem var dicem ama bu oyun dışında sorun yaşamadım hiç. Yarışıyorum tam bitiyor yükleme ekranı geliyor donuyor kalıyor. Aynı şekil modifiye yaparken parça değişirken de donuyor
Windows sürümü ile alakalı diye düşünüyorum

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum uzun zamandır. Geçen gün format attım 5-6 saat oynadım sorunsuz. Reset attım aynı şekilde devam etti. Bu lanet olası oyundan nefret ediyorum artık. FH4 indiricem akşama aynı sorun onda var mı diye bakacağım. Windows 11 kullanıyorum ve sistemim imzamda ki gibi.

Oyun bozuk :(

Emin olmayarak amd kartlar da yaşandığını düşünüyorum bu durumun 6600 xt de nfs heatta directx alıp crash yiyordum çünkü :D

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum uzun zamandır. Geçen gün format attım 5-6 saat oynadım sorunsuz. Reset attım aynı şekilde devam etti. Bu lanet olası oyundan nefret ediyorum artık. FH4 indiricem akşama aynı sorun onda var mı diye bakacağım. Windows 11 kullanıyorum ve sistemim imzamda ki gibi.
Oyun problemli hocam bizlik bir şey yok.

Destek olalım crackle uğraşmayalı diyip geldiğimiz duruma bak ya çok can sıkıcı.
Herşeyi ekstreme alıp fulleyince 8gb vrame ulaşıyor. Vram hatası yedim 1 kere, daha sonra ekstrem olanları ultra ya düşürdüm custom ayar yaptım şuan vram kullanımı 6.8gb falan ve msi afterburner tarzı 3.parti yazılımları da kapattım dün en son oynarken herhangi bir sorun yaşamamıştım bugün tekrar gözlemleyeceğim

Herşeyi ekstreme alıp fulleyince 8gb vrame ulaşıyor. Vram hatası yedim 1 kere, daha sonra ekstrem olanları ultra ya düşürdüm custom ayar yaptım şuan vram kullanımı 6.8gb falan ve msi afterburner tarzı 3.parti yazılımları da kapattım dün en son oynarken herhangi bir sorun yaşamamıştım bugün tekrar gözlemleyeceğim
FH4 oynadım indirip zerre problem yok hocam :D Bence ne yaparsak yapalım kurtulamayacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri