Hocam bir de ön sipariş ile almak bir avantaj sağlıyor mu? Genelde almak için çıkmasını bekliyorum da. Bir avantajı varsa ön siparişi de düşünebilirim.gireriz ayıp ettin. steam kodumu özelden atayım
3 ve 4. oyunlarda ultimate paket sahiplerine 2 yeni harita (dlc olarak ayrıca satılıyor ama daha pahalıya geliyor) ve oyuna çıkan hemen hemen bütün araçlar(yine bunlar da dlc olarak satılıyor ama daha pahalıya geliyor) veriyor. bunun yanında vip bonusu ve oyuna başlarken şans çarkları hediye ediyor. yani parasına değer bir şey.İyi de neden?
forza horizon 4'te ön sipariş arabaları hediye ediyordu ama bunda konuyla ilgili bir bilgi bulamadım.Hocam bir de ön sipariş ile almak bir avantaj sağlıyor mu? Genelde almak için çıkmasını bekliyorum da. Bir avantajı varsa ön siparişi de düşünebilirim.
Standart ile Deluxe'un hiç bir farkı yok neredeyse. Premuim daha mantıklı geldi şimdi.Standart, deluxe, premium paketlerin farklılıkları eklendi.
Parasıda premium amaHer zaman Premimum almak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forza 1 ay oynayıp bitirilecek bir oyun değil
Kral hala pahalı 500 lira bence çok pahalımicrosoft store fiyatlarını göz önüne alırsak, yine steamde uygun fiyata çıktı. premium microsoft storeda 670 lira. steamde 500.