Yardım Forza Horizon 5 VS 4 ?

Deepied

80+
Reaksiyon skoru
49
Selamun Aleykum

Beyler ben forza oyunu almak ıstıyorum ındırımdeyken kacırmak ıstemıyorum hangısını alsam dıye karar veremedım 4 ve 5 ın cok farkı varmı? Yada her ıkısınıde alabılırım ıkısıde guzel ınıdırmde ıkısını almak mantıklımı yoksa tek sadece bırınımı alıyım ?

Sımdıden yardımcı olan herkese tesekkurler bas tacısınız!

Selamun Aleykum

Beyler ben forza oyunu almak ıstıyorum ındırımdeyken kacırmak ıstemıyorum hangısını alsam dıye karar veremedım 4 ve 5 ın cok farkı varmı? Yada her ıkısınıde alabılırım ıkısıde guzel ınıdırmde ıkısını almak mantıklımı yoksa tek sadece bırınımı alıyım ?

iki oyunu da oynadım fh5 daha çok oynadım iki oyun da birbirinden güzel ikisini de al derim

5 de grafikler daha güzel harita daha büyük araç çeşitliliği daha fazla bütçe varsa 5 öneririm

al gamepass ikisini de oyna

tamamdır eyvallah beyler sagolasın ıkısınıde alayım barı kalsın fh4 dıgerını oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steamcıyım kral ben kutuphanede goreyım pahalı olsun bısı olmaz gınede steam :d

Bütçe varsa ikisi de alınır mükemmel oyunlar

net 5 ama gamepass almanı önermem sadece forza için alıcaksan ben öyle yaptım pişman oldum sadce forza oynuyorum hesabım baya doldurdum şimdi stemden 300 liraya almak istiyorum ama hesap aktarma oluyormu ona bulamadım

net 5 ama gamepass almanı önermem sadece forza için alıcaksan ben öyle yaptım pişman oldum sadce forza oynuyorum hesabım baya doldurdum şimdi stemden 300 liraya almak istiyorum ama hesap aktarma oluyormu ona bulamadım
olmuyor sakın alma

Beyler bu oyunun mantıgı ne. İlk açtık. Görev felan mı yapıyoruz yoksa Online olarak birileriyle yarış felan mı yapıyoruz ilk defa alıp oynamayı düşünüyorum bende

la 5 ay para verecene 375 TL'ye ikisini de alır sınırsız kullanır

Beyler bu oyunun mantıgı ne. İlk açtık. Görev felan mı yapıyoruz yoksa Online olarak birileriyle yarış felan mı yapıyoruz ilk defa alıp oynamayı düşünüyorum bende
ilk açınca görevler var zaten oyun kendi yönlendiriyor sonra bir kaç yarış sonra açık dünyaya ve online a geçiyorsun

Selamun Aleykum

5 al bence

kesinlikle forza 5 al

la 5 ay para verecene 375 TL'ye ikisini de alır sınırsız kullanır

ilk açınca görevler var zaten oyun kendi yönlendiriyor sonra bir kaç yarış sonra açık dünyaya ve online a geçiyorsun

5 al bence
gamepass de bir tek forza yok atomic heart gibi bir sürü oyun var

Geri