Forza Horizon 5 vs Forza Horizon 4

Reaksiyon skoru
62
Aradaki fiyat farkını biliyorsunuz. Sizce forza Horizon 4 almak daha mı mantıklı? Çünkü çoğu kişi arada çok fark olmadığını söylüyor. Şu anki indirimli fiyatlarıyla 65 TL'ye forza Horizon 4 mü, 300 TL'ye forza Horizon 5 mı?

Bence 4.

Aradaki fiyat farkını biliyorsunuz. Sizce forza Horizon 4 almak daha mı mantıklı? Çünkü çoğu kişi arada çok fark olmadığını söylüyorlar. Şu anki indirimli fiyatlarıyla 65 TL'ye forza Horizon 4 mü, 300 TL'ye forza Horizon 5 mı?
Forza 4 ü uzun zaman önce 200 liraya almıştım çok bir fark yok dlss falan filan daha iyi grafikler getirmişler oyuna o kadar fiyat farkına bence forza horizon 4 65 tl ye daha uygun olur?

Aradaki fiyat farkını biliyorsunuz. Sizce forza Horizon 4 almak daha mı mantıklı? Çünkü çoğu kişi arada çok fark olmadığını söylüyor. Şu anki indirimli fiyatlarıyla 65 TL'ye forza Horizon 4 mü, 300 TL'ye forza Horizon 5 mı?
31 agustosa kadar vaktin var istersen gamepass ile dene harita araclar ve arac mekanikler farkli biraz onun disinda bir fark yok en fullunu almayacaksan 5 alma 4un en fullunu al

4 ün onlineı bi tık ölü eleyicide falan oyuncu bulamıyor almisken 5 almak mantıklı ama 20 saat oynar salarim diyorsan 4 mantikli olur

forza 4 gayet güzel 5i oynama fırsatım olmadı gerçi
arada bi girip birkaç saat araba sürerim kafa dağıtırım diyorsan ilk oyun gayet tatmin edici
bide arada girilecek bi oyuna 300tl verilmez

Forza Horizon 4'ü fazla oynamadım ama Forza Horizon 5'i oynuyorum. Atmosfer olsun arabalar olsun çok iyi ve en önemli yanı sesleri çok iyi. 4'ten kat kat daha iyi sesler var. Birde güncellik olarak 5 daha iyi.

Bütçen varsa 5, ara sıra oynayacaksan 4 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İleride zam gelebilir 5 alacaksan al çünkü Forza Horizon 6 hemen çıkmayacak çünkü Motosport oyunu çıkacak ondan önce sonra ona yönelecekler. Forza Horizon 5 hala çok iyi durumda olduğundan yedirmezler.

FH 4'ü 100 saat FH5'i 20 saat felan oynadım. Bana kalırsa iki oyun arasında grafik anlamında vb devasa farklar yok. Zaten Forza serisi grafik anlamında günümüzdeki en üst düzey oyunlardan. Yine araç fiziği/mekaniğinde de fark yok diyebilirim. Bana kalırsa FH5 ile FH4'ün en büyük farkı harita ve yeni araçlar.

Şahsen ben FH oyununa para vermek yerine gamepass üzerinden denerdim. Çünki bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız çok uzun süre oynarsınız ama onun dışında bi süre sonra sıkılabileceğinizi düşünüyorum. Bence gamepass ile bir deneyin.

4ü ilk çıktığından beri oynarım, oyundaki her arabayı aldım para birikiyor alacak şey kalmadı o kadar oynadım ve çok zevkliydi, aslında hala zevkli oyun ama yakın zamanda forza 5 aldım ve 4ü oynamıyorum.

Sürüş fiziği olarak aralarında pek fazla fark yok.
Harita 5te büyümüş baya.
Yeni harita daha iyi.
Yeni araçlar gayet güzel.
Yeni hikaye var tabii.
Eleyicide daha çok online oyuncu var.

Arada aslında aşırı fark yok bütçen varsa ve ben hemen sıkılmam oyundan diyorsan forza5i almanı öneririm.
Alırken nays kullanmayı unutma :)

ben 4 alıp iade ettim gerek grafik gerek daha iyi kontroller gerekte güncellik açısından 5 öneririm dün yüklendi dünden beri çok eğlendim özellikle drift atmak ve sokakta rastgele insanlar ile yarış yapmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,128
Üyeler
174,313
Son üye
Netehh
Geri