Forza Horizon 5'te G29 Debriyaj Kavrama Sorunu

Reaksiyon skoru
1
G29 marka direksiyon ile forza horizon 5 te debriyajlı manıal ayarlamama rağmen debriyaj kavrama sorunu yaşıyorum debriyaj hiç çalışmıyo ama diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yaşamıyorum sürekli basılı gözüküyo vitese takıp frene basıp debriyajdan ayağımı çeksemde istop etmiyor bu sorunu çözebilen yada çözmünü bilen var mı

Çözümü yok çünkü Forza Horizon 5'te arabanın istop etme mekaniği yok. O kısmı o kadar detaylı yapmamışlar.

Çözümü yok çünkü Forza Horizon 5'te arabanın istop etme mekaniği yok. O kısmı o kadar detaylı yapmamışlar.
Xbox kolunda debriyajlı düz yapıp denersen istop etme özelliğinin olduğunu görebilirsin oyunda o mekanik var fakat oyunda bir ayarsızlık olduğundan dolayı direksiyon setiyle çalışmıyor

Xbox kolunda debriyajlı düz yapıp denersen istop etme özelliğinin olduğunu görebilirsin oyunda o mekanik var fakat oyunda bir ayarsızlık olduğundan dolayı direksiyon setiyle çalışmıyor
Assetto, Beamng, Dirt Rally'deki gibi tam stop etmiyor olması lazım. Hem kolla oynadım hem de bir sürü direksiyon setiyle oynadım ancak hiç istop ettiğini görmedim.

Assetto, Beamng, Dirt Rally'deki gibi tam stop etmiyor olması lazım. Hem kolla oynadım hem de bir sürü direksiyon setiyle oynadım ancak hiç istop ettiğini görmedim.
Valla bilmiyor hatırladığım kadarıyla ediyordu ama yarım debriyaj ve kavrama mekaniği var onda eminim fakat neden çalışmadığını bulamadım

Valla bilmiyor hatırladığım kadarıyla ediyordu ama yarım debriyaj ve kavrama mekaniği var onda eminim fakat neden çalışmadığını bulamadım
Ben ayarlardan "Debriyajlı Düz" seçmiştim ve arada ben yokken kardeşim girip debriyaja hiç basmadan vites atarak oynuyordu. O yüzden o şekilde söyledim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri