𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Artık geçerli değilyapma yani yersin bile hemmengta 5 içinde geçerli mi o? bi ara öyle bi hile yapmıştım ve ban yemedim
Artık geçerli değilyapma yani yersin bile hemmengta 5 içinde geçerli mi o? bi ara öyle bi hile yapmıştım ve ban yemedim
geçerli cheat engine ban yedirmiyorgta 5 içinde geçerli mi o? bi ara öyle bi hile yapmıştım ve ban yemedim
valla 2 ay önce falan fh4 e yaptım gta 5 e en son 1 yıl önce yaptım ban yemedim hiçbirindenHocam FH5 güncelleme getirmiş sanırsam fixlemişler cheat engineyi
Artık geçerli değilyapma yani yersin bile hemmen
geçerli mi değil mi anlamadım hocamlargeçerli cheat engine ban yedirmiyor
fh4 de yemedim 5 te de aynı hile sistemi yemezsin ama bazı arabaları almaman lazımgeçerli mi değil mi anlamadım hocamlar
ya yaptım ben yedim banı yapma işte ellamgeçerli mi değil mi anlamadım hocamlar
konu ile alakasız ama hile bana göre acizlik knk kasmıcaksan neden aldın?oyunu yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Oyunda para kasmak çok zordu ve uğraşamıyordum. Bir arkadaşımın önerisi ile hile açtım ve kendime 300-400 wheelspin verdim. Kısaca ban yer miyim? Yersem ne olur oyuna girebilir miyim?
ben gta için soruyorum hocamfh4 de yemedim 5 te de aynı hile sistemi yemezsin ama bazı arabaları almaman lazım
adam araba sürmek istiyordur hocam herkes oyunu kasmak için almıor kikonu ile alakasız ama hile bana göre acizlik knk kasmıcaksan neden aldın?
1 yıl önce yaptım program ile evet ban yiyorsun cheat engine ile yememiştimben gta için soruyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
adam araba sürmek istiyordur hocam herkes oyunu kasmak için almıor ki
cheat engine de bir program değil mi onla neden ban yenmiyor bilginiz var mı?1 yıl önce yaptım program ile evet ban yiyorsun cheat engine ile yememiştim
gta da eskiden cheat engine ile yemiyordun, artık iyiyorsun. istersen dm den atarım link hile içincheat engine de bir program değil mi onla neden ban yenmiyor bilginiz var mı?
hocam biri online tabanlı hile diğeri orada görünen paraya müdahale yapıyorcheat engine de bir program değil mi onla neden ban yenmiyor bilginiz var mı?