Neler Yeni

Forza Horizon Ultimate edition

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere forza horizon 4 geldi steame bende almayı düşünüyorum. Ultimate editionu sizce indirimlerde az daha fiyat düşer mi ? Mesela yaz indirimi beklemekte fayda var mı bir acelem yok şu an hemen alayım derdi yok. Sizce ne yapsam ? Düşer mi az da olsa indirimde ki Sea of thives 30 tl ye düşmüştü.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere forza horizon 4 geldi steame bende almayı düşünüyorum. Ultimate editionu sizce indirimlerde az daha fiyat düşer mi ? Mesela yaz indirimi beklemekte fayda var mı bir acelem yok şu an hemen alayım derdi yok. Sizce ne yapsam ? Düşer mi az da olsa indirimde ki Sea of thives 30 TL ye düşmüştü.
Belli olmaz düşme ihtimali tabi ki var.

whiterose

80+ Bronze
düşmez hatta yükselebilir bile.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere forza horizon 4 geldi steame bende almayı düşünüyorum. Ultimate editionu sizce indirimlerde az daha fiyat düşer mi ? Mesela yaz indirimi beklemekte fayda var mı bir acelem yok şu an hemen alayım derdi yok. Sizce ne yapsam ? Düşer mi az da olsa indirimde ki Sea of thives 30 TL ye düşmüştü.
İndirim beklemek her zaman mantıklıdır fakat şöyle bir şey var adamlar 60dolarlık oyunu kuru 1.5 alarak 92tl'ye çıkardılar. Şu an Forza Horizon 4 oyunu en ucuz şekilde Türkiye'de satılıyor. Yazın maksimum %20-25 düşecektir, beklerseniz görebilirsiniz. Fakat düşebilecek minimum fiyat en azından şu 1 yıl içerisinde 120TL falan diye düşünüyorum. (ultimate edition'ın)

Komando41.

80+ Silver
belli olmaz zaten çok ucuz trye göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Masteriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim beklemek her zaman mantıklıdır fakat şöyle bir şey var adamlar 60dolarlık oyunu kuru 1.5 alarak 92tl'ye çıkardılar. Şu an Forza Horizon 4 oyunu en ucuz şekilde Türkiye'de satılıyor. Yazın maksimum %20-25 düşecektir, beklerseniz görebilirsiniz. Fakat düşebilecek minimum fiyat en azından şu 1 yıl içerisinde 120TL falan diye düşünüyorum. (ultimate edition'ın)
Olsun beklerim 120 olsa bile kafidir yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaz indirimi ne zaman hocam ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

ege göçmen

80+ Bronze
herifler 669 tl olan oyunu 150 TL'ye düşürdüler daha napsınlar :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten fiyatı çok fazla derecede ucuz, yüksek bir indirim yapmaları düşük ihtimal bence

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Ata
Bir Horizon Zero Dawn vakası daha yaşacağız gibi hissediyorum. Bu yüzden hiç düşünmeden aldım Ultimate Edition. 500₺-600₺ civarında piyasası, bence yeterince düşük bir fiyat.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Yalnız gears 5 92 TL çıktı indirimlerle 15 TL ye aldım forza da düşebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Microsoft store da gears daha pahalı

Top Bottom