• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:45'ten itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Forza Horizon Ultimate edition

Reaksiyon skoru
33
Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere forza horizon 4 geldi steame bende almayı düşünüyorum. Ultimate editionu sizce indirimlerde az daha fiyat düşer mi ? Mesela yaz indirimi beklemekte fayda var mı bir acelem yok şu an hemen alayım derdi yok. Sizce ne yapsam ? Düşer mi az da olsa indirimde ki Sea of thives 30 tl ye düşmüştü.

Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere forza horizon 4 geldi steame bende almayı düşünüyorum. Ultimate editionu sizce indirimlerde az daha fiyat düşer mi ? Mesela yaz indirimi beklemekte fayda var mı bir acelem yok şu an hemen alayım derdi yok. Sizce ne yapsam ? Düşer mi az da olsa indirimde ki Sea of thives 30 TL ye düşmüştü.
Belli olmaz düşme ihtimali tabi ki var.

düşmez hatta yükselebilir bile.

Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere forza horizon 4 geldi steame bende almayı düşünüyorum. Ultimate editionu sizce indirimlerde az daha fiyat düşer mi ? Mesela yaz indirimi beklemekte fayda var mı bir acelem yok şu an hemen alayım derdi yok. Sizce ne yapsam ? Düşer mi az da olsa indirimde ki Sea of thives 30 TL ye düşmüştü.
İndirim beklemek her zaman mantıklıdır fakat şöyle bir şey var adamlar 60dolarlık oyunu kuru 1.5 alarak 92tl'ye çıkardılar. Şu an Forza Horizon 4 oyunu en ucuz şekilde Türkiye'de satılıyor. Yazın maksimum %20-25 düşecektir, beklerseniz görebilirsiniz. Fakat düşebilecek minimum fiyat en azından şu 1 yıl içerisinde 120TL falan diye düşünüyorum. (ultimate edition'ın)

belli olmaz zaten çok ucuz trye göre

İndirim beklemek her zaman mantıklıdır fakat şöyle bir şey var adamlar 60dolarlık oyunu kuru 1.5 alarak 92tl'ye çıkardılar. Şu an Forza Horizon 4 oyunu en ucuz şekilde Türkiye'de satılıyor. Yazın maksimum %20-25 düşecektir, beklerseniz görebilirsiniz. Fakat düşebilecek minimum fiyat en azından şu 1 yıl içerisinde 120TL falan diye düşünüyorum. (ultimate edition'ın)
Olsun beklerim 120 olsa bile kafidir yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaz indirimi ne zaman hocam ?

herifler 669 tl olan oyunu 150 TL'ye düşürdüler daha napsınlar :D

Zaten fiyatı çok fazla derecede ucuz, yüksek bir indirim yapmaları düşük ihtimal bence

Bir Horizon Zero Dawn vakası daha yaşacağız gibi hissediyorum. Bu yüzden hiç düşünmeden aldım Ultimate Edition. 500₺-600₺ civarında piyasası, bence yeterince düşük bir fiyat.

Yalnız gears 5 92 TL çıktı indirimlerle 15 TL ye aldım forza da düşebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Microsoft store da gears daha pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,867
Üyeler
201,858
Son üye
wadaaaa