Evren avcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,317
kesinlikle değer kanka.
Direk veriyor hocam.Car pass direk arabaları veriyor mu yoksa benim kasmam mı gerekiyor hocam?
Çok iyiymiş ya o zaman. Tam onu soracaktımDirek veriyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer alamazsanız yazarsınız bana çözeriz sorununuzu.
Ne demek.Çok iyiymiş ya o zaman. Tam onu soracaktımTeşekkürler cevabınız için tamamen kesinleştirdi kararımı
Hocam selamlar kusura bakmayın rahatsız ettim,ben Forzayı indirdim Ultimate paket olarak ama sadece Zonda FE,Focus RS,Transit,Titan Warrior bir de İmpreza Wrx var. Diğer arabalarımı nasıl getirebilirim?Direk veriyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer alamazsanız yazarsınız bana çözeriz sorununuzu.
Alacaksanız Ultimate Alın .Arkadaşlar selamlar, biliyorsunuz ki Steam şu an yaz indirimlerinde ve Forza Horizon 4 almayı düşünüyorum ama normal paket ile Ultimate Edition almak konusunda çok kararsızım aralarındaki farklar neler bilenler varsa yardımcı olabilir misiniz?
Bir eve gidin>dlc araçları>ilk seçenek>space tuşu. Bu şekilde alabilirsinizHocam selamlar kusura bakmayın rahatsız ettim,ben Forzayı indirdim Ultimate paket olarak ama sadece Zonda FE,Focus RS,Transit,Titan Warrior bir de İmpreza Wrx var. Diğer arabalarımı nasıl getirebilirim?
Rica ederim, iyi oyunlar. Başka bir sorun, merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsinizTeşekkür ederim hocam sayenizde Car Passteki araçları da bulup aldım <3