Apcey
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 104
- İsim
- --
Başlıkta da anlaşılacağı üzere arkadaşlar bu oyunu CD-KEY olarak satın almayı planlıyorum ama asıl sorun şu ki standart versiyonu 1000TL civarına geliyor, Ultimate versiyonu da 2000 civarında, benim merak ettiğim konu da aradaki fiyat farkına değer mi ya da Eneba ve G2A tarzı güvenilir daha uyguna bulabileceğim bir yer var mıdır ? Yoksa da bu ikisi arasında ki fiyat farkına sizce değer mi ?
Biraz internette araştırdım Ultimate ile gelen önemli şeylerden teki VIP Pass onun olayı da yarış sonrası kazanılan parayı ve xp oranını 2'ye katlıyor ve yeni başlayacağım için de önemli olabilir gibi geliyor emin değilim ama onun haricinde de ortalama 15 20 adet araç mevcut ama bir kaçı sadece ilgimi çekti.
Sizler ne düşünüyorsunuz sizce aradaki fiyat farkına değer mi yoksa sadece Standart versiyonu alsam yeterli olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.
Biraz internette araştırdım Ultimate ile gelen önemli şeylerden teki VIP Pass onun olayı da yarış sonrası kazanılan parayı ve xp oranını 2'ye katlıyor ve yeni başlayacağım için de önemli olabilir gibi geliyor emin değilim ama onun haricinde de ortalama 15 20 adet araç mevcut ama bir kaçı sadece ilgimi çekti.
Sizler ne düşünüyorsunuz sizce aradaki fiyat farkına değer mi yoksa sadece Standart versiyonu alsam yeterli olur mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.