Neler Yeni

Forza serisinden daha iyi yarış oyunu olmadığı gerçeği

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Assettoya saatlerimi vermişimdir fakat hala en sevdiğim oyun değildir. Düz yolda bile patlayan bir araba fiziği. Fazla simulasyon olmuş. Forza 5 30 40 saatim var ama nedense baskın olarak haritasından dolayı Forza 5 cazip gelmedi. Crew 2 denedim, cidden sarıyor fakat yinede Bir Forza 4,5 etmedi. Forza mükemmel değil ama bu çevre içinde bence güzel bir oynanışa sahip.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
CesarVialpando
Açıkça söyleyeyim, Forza fanboyu değilim. NFS Unbound, NFS Heat, NFS Payback toplam 160 saat ayıla bayıla oynamış biri olarak, piyasada Forza Horizon 5 kalitesinde oyun olduğunu sanmıyorum. Şahsi düşüncelerim tabii ama oyunun bana göre tek sıkıntısı Meksika çölleri gibi bir harita olması. Altımızda lambo var, çölde toz toprakta oynuyoruz. FH4 bu konuda daha iyiydi yeşillikli bir haritaydı. Bunun dışında Forza harbiden yarış sektöründe Nirvana bir yapımdır. Assetto Corsa vb. çoğu oyunu severek oynadım, Assetto da kalitelidir ama olay örgüsünde hikaye olmadığından gazlamak için arada giriyorum.

Şu an indirimde ve gözünüz kapalı alabileceğiniz bir oyundur. Tercihen Premium Edition almanız önerilir.
Söylediklerine parmağımı basarım. Özellikle NFS oyunları 2015'ten sonra o berbat kütük sürüş fizikleriyle benim gözümde kendi mezar taşlarını dikti. Geçen bir şans daha vereyim dedim ve Unbound yükledim. Ondan önce de Payback oynamıştım. Fizikleri Payback'ten de beter. Yarım saat içinde tekrar yüklememek üzere kaldırdım oyunu bilgisayarımdan. Forza'nın da eksikleri yok değil yazıp da uzatmak istemiyorum ama Forza Horizon 5 şu an için alternatifsiz bir arcade yarış oyunu

The Semih

80+ Gold
Forzaya iyi demenizin sebebi sektörde sağlam yarış oyunu olmamasıdır, aslında çok düz bir oyun forza oyun içeriği çok geniş olduğu için sıkmadan oynatıyor. Fakat oyundaki araç fizikleri ve eklenti dengesizlikleri çok saçma, hatta hiç unutmuyom bi arabaya modifiye etmiştik yol tutuşu çok iyi diye 450 de viraj döndü araba böyle bir şey olamaz normalde. Ayrıca bir oyunun fiziklerini anlamak için arabayı yüksekten atlatın hızla giderken.

FH5 de en saçma olan şey çölde amerikan yarış arabaları baskınken ferrari sürülüyor olması. Yani oyunun map tasarımı çok kötü, eğer forza sürekli oyun çıkarmak yerine tek bir oyun çıkartıp FH 3-4-5 haritalarını komple tek oyuna koyarsa işte ozaman hakkını verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,794
Üyeler
172,550
Son üye
dedepro
Top Bottom