Ordan değil, eve geleceksin eve giriş yap ordan dlc araçları olacak ordaki dlc araçlarını teker teker seçip garajına alman gerekiyor. Birde pause menüsünden horizon yaşamına gel gelen kutusu diye biryer olacak oradada hediye kısmına gel oradada arabalar olacak onlarıda garajına ekle.Festivalden alacaksın ücretsiz veriyor zaten
Ordan değil, eve geleceksin eve giriş yap ordan dlc araçları olacak ordaki dlc araçlarını teker teker seçip garajına alman gerekiyor. Birde pause menüsünden horizon yaşamına gel gelen kutusu diye biryer olacak oradada hediye kısmına gel oradada arabalar olacak onlarıda garajına ekle.
Festivaldeyim vermedi
Benim dediğim gibi de veriyorOrdan değil, eve geleceksin eve giriş yap ordan dlc araçları olacak ordaki dlc araçlarını teker teker seçip garajına alman gerekiyor. Birde pause menüsünden horizon yaşamına gel gelen kutusu diye biryer olacak oradada hediye kısmına gel oradada arabalar olacak onlarıda garajına ekle.
Bro benim dediklerimi yapıp arabaları aldınmı?Tarn hows daki ilk etkinligi yap diyor nasil yapacagim
Hangi hatayı?Sen dedigini yaptim garaja giremedim bu hatayi verdi
Bende böyle dedim zatenGaraja gir.
Alıntıyı görüntüle
buna bas.
Alıntıyı görüntüle
böyle yer gelecek burdan paketlere bas. ve ona gir.
girdikten sonra boşluk( space) bas ve hepsini topla.