Neler Yeni

Öneri Forza Yeni Başlayana Öneri

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
7,977
Dün FH5 premium aldım. Ben bu oyunun modifiye sistemini pek anlamıyorum. Mesela dün supra modifiye ettim egzoz değiştirme seçeneği bile yok. Premium ediitondan gelen arabaları araç paketlerinden aldım. Daha oyun beni tam salmadı açık dünyada dolaşıp eleyici falan oynadım. Yani görev yapıp ödül veren o menü daha açılmadı.

Ne anlatmak istedin dostum öneri demişsin sonra soru soruyomuş gibi yapıp durum belirtmişsin.

Hocam modafiye seçeneği her araçta yok yok derken oyle tampon egzoz ekle yok araçlarım kisminda aracını başkalarının yaptığı ayarlarla oynayabilirsin hazır modafiye gibi düşün

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ne anlatmak istedin dostum öneri demişsin sonra soru soruyomuş gibi yapıp durum belirtmişsin.
Ben de anlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam modafiye seçeneği her araçta yok yok derken oyle tampon egzoz ekle yok araçlarım kisminda aracını başkalarının yaptığı ayarlarla oynayabilirsin hazır modafiye gibi düşün
Kendim yapamıyor muyum?

Ben de anlamıyorum.

Kendim yapamıyor muyum?
nfs gibi modifiye kalitesini bulamazsın. kendin egzoz sesini falan özelleştirebilirsin. v12 motor alırsan özelleştirmelerin kısıtlanıyor. stok motor her şeyi özelleştirir. bu arada sahne arkası bilet tarzı bir şey var onu kesinlikle kullan harika araçlar var. milyonluk araçlar. almadan önce fiyatlarını da kontrol et. ben rs7 m3'21 m4'21 rs6 aldım. rs7 ile m3 sattım 6 milyon rs6 aldım. rs6 piyasa 15-20milyon

• Beğen
nfs gibi modifiye kalitesini bulamazsın. kendin egzoz sesini falan özelleştirebilirsin. v12 motor alırsan özelleştirmelerin kısıtlanıyor. stok motor her şeyi özelleştirir. bu arada sahne arkası bilet tarzı bir şey var onu kesinlikle kullan harika araçlar var. milyonluk araçlar. almadan önce fiyatlarını da kontrol et. ben rs7 m3'21 m4'21 rs6 aldım. rs7 ile m3 sattım 6 milyon rs6 aldım. rs6 piyasa 15-20milyon
Sahne arkası online pazar gibi bir şey mi? Hot wheels ve rally haritaları da geldi premium alınca onlar iyi midir? Önce hangisinden başlamalıyım? Eleyici kodda başlangıç için sadece 2 araç var daha fazla seçenek olabiliyor mu?

O biletlerden 30 tane var ordaki çoğu arac var şuan oynu saldım 530 saat olmuş :) görevlere gelen araçlar bile var arada girip dirift ve kalkış yarısı yapıyorum milletle eğlenceli oluyor

• Beğen
O biletlerden 30 tane var ordaki çoğu arac var şuan oynu saldım 530 saat olmuş :) görevlere gelen araçlar bile var arada girip dirift ve kalkış yarısı yapıyorum milletle eğlenceli oluyor
o biletler sadece 1000 puana mı alınıyor hazır bilen adam varken sorayım

Sahne arkası online pazar gibi bir şey mi? Hot wheels ve rally haritaları da geldi premium alınca onlar iyi midir? Önce hangisinden başlamalıyım? Eleyici kodda başlangıç için sadece 2 araç var daha fazla seçenek olabiliyor mu?
online pazar değil oyun veriyor sadece efsane araçlar. eleyici falan oynamadım bilmiyorum

• Beğen
o biletler sadece 1000 puana mı alınıyor hazır bilen adam varken sorayım

online pazar değil oyun veriyor sadece efsane araçlar. eleyici falan oynamadım bilmiyorum
Normal haftalık etkinliklerden veriyor 40 puan toplayınca 1 tane veriyor her hafta

• Beğen
ecs basıp soldan festıval oynatma lıstesı cıkıyor ordakı bölümde hem gorevler hemde bileti alabılırsınız 40 puan toplayarak bilet ,
20 puanda ise oradaki aracı verıyor 80 ve 160 puanda ise seri kısmındaki aracları verıyor gene aynı etkinlik kısmında seri yazan bölümde zaten girince anlıcaksınız olayı
0,72 dolara hazine haritası alınmalı mı yoksa önemsiz mi?

• Beğen
Geri