AlForza horizon 5 çıktığında alacağım fakat bir sorum var assetto corsada çok oynayan var forzada olmayıp asetto corsada olan bir şey varmı? asetto corsa hazır indirimdeyken almalımıyım sizce?
Assetto Corsa için direksiyon setin varsa çok çok güzel olur. Tam bir simülasyon oyunu kendisi.Forza horizon 5 çıktığında alacağım fakat bir sorum var assetto corsada çok oynayan var forzada olmayıp asetto corsada olan bir şey varmı? asetto corsa hazır indirimdeyken almalımıyım sizce?
Farklı oyunlar ya Asetto Corsa biraz daha hardcore yarış oyunu Forza Horizon serisinde çok fazla imkan var ne yapıcağınla alakalı vs. Forza Horizon serisi her zaman en iyi yarış/açık dünya serisi olucak benim içinForza horizon 5 çıktığında alacağım fakat bir sorum var assetto corsada çok oynayan var forzada olmayıp asetto corsada olan bir şey varmı? asetto corsa hazır indirimdeyken almalımıyım sizce?
Forza serisinin aşırı hastasıyım, steamde indirimde asetto corsayı görünce alsammı diye düşünüyorum oynayan çok fazla insan var ama biraz arada kaldım forza oynarken asetto corsa geçince sararı diyeFarklı oyunlar ya Asetto Corsa biraz daha hardcore yarış oyunu Forza Horizon serisinde çok fazla imkan var ne yapıcağınla alakalı vs. Forza Horizon serisi her zaman en iyi yarış/açık dünya serisi olucak benim için