Saian SS 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 813 Reaksiyon skoru 440 18 Mayıs 2021 #1 Bütçe 4000 fotoğraf makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu hafta almayı planlıyorum bildiğiniz yakın indirim tarihleri varsa onlarıda yazabilirsiniz
fotoğraf makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar bu hafta almayı planlıyorum bildiğiniz yakın indirim tarihleri varsa onlarıda yazabilirsiniz
-Akın Taşkan- 80+ Silver Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 4,947 Reaksiyon skoru 3,864 18 Mayıs 2021 #2 Yav teleğonun kamarası yoh mu (!) Anneme kamera almak istediğimi söylediğimde aldığım mükemmel yanıt buydu kolay gelsin sana.
Yav teleğonun kamarası yoh mu (!) Anneme kamera almak istediğimi söylediğimde aldığım mükemmel yanıt buydu kolay gelsin sana.
Saian SS 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 813 Reaksiyon skoru 440 18 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 -Osman- yazmış: Yav teleğonun kamarası yoh mu (!) Anneme kamera almak istediğimi söylediğimde aldığım mükemmel yanıt buydu kolay gelsin sana. Devamı için tıklayın... bana değil aslında ablama alacağız hep beraber hediye olarak
-Osman- yazmış: Yav teleğonun kamarası yoh mu (!) Anneme kamera almak istediğimi söylediğimde aldığım mükemmel yanıt buydu kolay gelsin sana. Devamı için tıklayın... bana değil aslında ablama alacağız hep beraber hediye olarak
-Akın Taşkan- 80+ Silver Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 4,947 Reaksiyon skoru 3,864 18 Mayıs 2021 #4 Saian SS yazmış: bana değil aslında ablama alacağız hep beraber hediye olarak Devamı için tıklayın... ellerinize cebinize sağlık bence çok mutlu olur
Saian SS yazmış: bana değil aslında ablama alacağız hep beraber hediye olarak Devamı için tıklayın... ellerinize cebinize sağlık bence çok mutlu olur
buff 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 381 Reaksiyon skoru 216 18 Mayıs 2021 #5 Fiyatlar uçmuş. Sıfır olarak hızlıca göz attığıdma Eos 700d ve Olympus OM-D E-M10 Mark olduğunu gördüm. Olympus'u bilmiyorum ancak araştırmanı tavsiye ederim. Güzel F/P ürünleri oluyor.
Fiyatlar uçmuş. Sıfır olarak hızlıca göz attığıdma Eos 700d ve Olympus OM-D E-M10 Mark olduğunu gördüm. Olympus'u bilmiyorum ancak araştırmanı tavsiye ederim. Güzel F/P ürünleri oluyor.