- Bütçe
- 7000
Merhaba video ve fotoğraf editi yaparken renklerin düzgün gözükeceği 27” bir monitör tavsiyesi verir misiniz? Benim almayı düşündüğüm monitörlerin linkini koyuyorum
4k ips 28"Merhaba video ve fotoğraf editi yaparken renklerin düzgün gözükeceği 27” bir monitör tavsiyesi verir misiniz? Benim almayı düşündüğüm monitörlerin linkini koyuyorum
Bu ekran 60hz 165hz olsa daha iyi olmaz mı iş için
Fotoğrafçılık için monitörü 20-30 bine bulursan zor bulursun
Kısaca test değeri Adobe RGB %99-100 monitör alacaksın
fotograf diyorsun uyduruk oyuncu monitörlerine bakıyorsun
Asustan bu monitörü düşünüyorum dediğiniz gibi %99 değeri var ama yukarıdaki samsung ile bu asus ile arasında kaldım fikriniz nedir
En iyisi konuya ilk cevap veren arkadaşın attığı olabilir ilk olarak güzel renk istiyorsanız gamepowerdan uzak durun 2. Attiginiz ideal ama arkadasin attigi daha guzel fotografcilik için yüksek hertz monitör almayın saçma olur düşük hertz alın hem renk doğruluğu daha iyi olur bulursanız ıps alınMerhaba video ve fotoğraf editi yaparken renklerin düzgün gözükeceği 27” bir monitör tavsiyesi verir misiniz? Benim almayı düşündüğüm monitörlerin linkini koyuyorum
Bana kalsa böyle yani zaten yüksek hertz alsanız bile doğru renk istediğiniz icin kullanamazsınız bit değeri 10 ise 8 e düşüyor en iyisi bütçeyi arttirmayi beklemek acilse alabilirsiniz önerim yok şuan araştırmadımEn iyisi konuya ilk cevap veren arkadaşın attığı olabilir ilk olarak güzel renk istiyorsanız gamepowerdan uzak durun 2. Attiginiz ideal ama arkadasin attigi daha guzel fotografcilik için yüksek hertz monitör almayın saçma olur düşük hertz alın hem renk doğruluğu daha iyi olur bulursanız ıps alın
sen sRGB monitöre bakıyorsun Adobe RGB değerine bakacaksın
Asustan bu monitörü düşünüyorum dediğiniz gibi %99 değeri var ama yukarıdaki samsung ile bu asus ile arasında kaldım fikriniz nedir
Bu srgb. Rgb değeri farklı oluyor. Dikkat edin buna.