FPS %99 70 60 LARA DÜŞÜYOR SEBEBİ NE

Donanımlarda herhangi bir sıkıntı yok. Değerler güzel. Geriye tek seçenek kalıyor o da yazılım.
AMD Radeon Yazılımına gir.
GPU Ayarını etkinleştir.
Min Frekans değerini, Maksimum frekansın 100 birim altına çek.
OverlayTestMode registry ayarını yap dönüş bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle mi olcak hocam
Donanımlarda herhangi bir sıkıntı yok. Değerler güzel. Geriye tek seçenek kalıyor o da yazılım.
AMD Radeon Yazılımına gir.
GPU Ayarını etkinleştir.
Min Frekans değerini, Maksimum frekansın 100 birim altına çek.
OverlayTestMode registry ayarını yap dönüş bekliyorum

Ekler

• 1765402434374.webp
    1765402434374.webp
    48.7 KB · Hit: 19
65w işlemciden dolayı VRM ısınmaz hele oyunda hiç ısınmaz. Bios'tam iGPu'yu kapat. O kasma hissi monitörden kaynaklı da olabilir freesync kullan.

65w işlemciden dolayı VRM ısınmaz hele oyunda hiç ısınmaz. Bios'tam iGPu'yu kapat. O kasma hissi monitörden kaynaklı da olabilir freesync kullan.
igpu nedir hocam bide freesync nasıl açılır bilgisayarla aram kötüdür sadece akşamları işten gelince oyun

widnows'tan gelişmiş ekran ayarlarını atar mısın
1765402899879.webp

monitör samsung odyseey g65b va panel 240hz

igpu nedir hocam bide freesync nasıl açılır bilgisayarla aram kötüdür sadece akşamları işten gelince oyun

Alıntıyı görüntüle
İGPU işlemcinin içerisindeki dahili ekran kartıdır, freesync de önce monitörün osd menüsünden ardından da amd sürücüsünden açılıyor monitörün osd menüsünden aktif ettikten sonra masaüstüne sağ tıklayıp radeon programını açıp oradan da oyun>ekran yolunu takip edip aktif hale getiriyorsun . bu videodaki bios ayarlarını da yap.

İGPU işlemcinin içerisindeki dahili ekran kartıdır, freesync de önce monitörün osd menüsünden ardından da amd sürücüsünden açılıyor monitörün osd menüsünden aktif ettikten sonra masaüstüne sağ tıklayıp radeon programını açıp oradan da oyun>ekran yolunu takip edip aktif hale getiriyorsun . bu videodaki bios ayarlarını da yap.
hocam pc yi kapattıım yarın yapıp haber ediyim

hem igpu yu kapatırsam nasıl bi etkisi olur

hocam bios 2024 4. aydan beri güncel değilmiş güncel bi denicem geri dönüş yapıcam

hocam bios 2024 4. aydan beri güncel değilmiş güncel bi denicem geri dönüş yapıcam

bios güncelle sorun düzelir büyük ihtimalle, benim ana sistemim seninkiyle benzer sorun yok şuan için 7600+a620m

adaptive sync açık mı?
yeni açtım öyle denedim ama niye öyle sorunlar yaşıyordum bide bana bazen kasıyormuş hissiyatı geliyor sebebi nedir acaba

psu sıkıntı olabilir mi

Geri