FPS %99 70 60 LARA DÜŞÜYOR SEBEBİ NE

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
arkadaşlar %99 fps 160 fps alıyorum gözüküyor ama çoğunlukla 70 60 lara düşüyor ve fpsimi kötü etkiliyor

Merhaba hangi oyunlarda alıyorsun ? ayrıca sistemini hiç stres testine soktun mu ? sistemin geri kalan donanımlarını da yazabilir misin rica etsem.

Merhaba hangi oyunlarda alıyorsun ? ayrıca sistemini hiç stres testine soktun mu ? sistemin geri kalan donanımlarını da yazabilir misin rica etsem.
1765299951729.webp

BIOS üzerinde RAM için EXPO açık mı ?, tavsiyem bir stres testine sokman çıkan sonuçlara göre de donanım veya yazılımsal olarak daha detaylı bir değerlendirme yapılabilir.

BIOS üzerinde RAM için EXPO açık mı ?, tavsiyem bir stres testine sokman çıkan sonuçlara göre de donanım veya yazılımsal olarak daha detaylı bir değerlendirme yapılabilir.
hocam yardımcı olabilir misiniz nasıl yapıcağımı expo açık

@Kaniel Outis hocam destek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam sorunum ortalama fps 250 300 gösterse de kasma hissiyatı hissedebiliyorum ve sinir ediyor kısaca god of warda 160 fps gösteriyor maks tamam eyw da fps%99 70 80 lere düşüyor sıklıkla ve buda kasma hissiyatı sağlıyor

Sistem parçalarını inceledim Ryzen 5 7600 güçlü bir işlemci ancak A620M-H anakart giriş seviyesi olduğu için yük altında VRM'ler iısınıyor olabilir.

Sorunu tespit etmek için OCCT programını indirip CPU Testi yapın. Dönüş bekliyorum.

Sistem parçalarını inceledim Ryzen 5 7600 güçlü bir işlemci ancak A620M-H anakart giriş seviyesi olduğu için yük altında VRM'ler iısınıyor olabilir.

Sorunu tespit etmek için OCCT programını indirip CPU Testi yapın. Dönüş bekliyorum.
10 dk yapsam yeter mi

Donanımlarda herhangi bir sıkıntı yok. Değerler güzel. Geriye tek seçenek kalıyor o da yazılım.
AMD Radeon Yazılımına gir.
GPU Ayarını etkinleştir.
Min Frekans değerini, Maksimum frekansın 100 birim altına çek.
OverlayTestMode registry ayarını yap dönüş bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri