ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 86
arkadaşlar %99 fps 160 fps alıyorum gözüküyor ama çoğunlukla 70 60 lara düşüyor ve fpsimi kötü etkiliyor
Merhaba hangi oyunlarda alıyorsun ? ayrıca sistemini hiç stres testine soktun mu ? sistemin geri kalan donanımlarını da yazabilir misin rica etsem.
hocam yardımcı olabilir misiniz nasıl yapıcağımı expo açıkBIOS üzerinde RAM için EXPO açık mı ?, tavsiyem bir stres testine sokman çıkan sonuçlara göre de donanım veya yazılımsal olarak daha detaylı bir değerlendirme yapılabilir.
hocam sorunum ortalama fps 250 300 gösterse de kasma hissiyatı hissedebiliyorum ve sinir ediyor kısaca god of warda 160 fps gösteriyor maks tamam eyw da fps%99 70 80 lere düşüyor sıklıkla ve buda kasma hissiyatı sağlıyor@Kaniel Outis hocam destek
10 dk yapsam yeter miSistem parçalarını inceledim Ryzen 5 7600 güçlü bir işlemci ancak A620M-H anakart giriş seviyesi olduğu için yük altında VRM'ler iısınıyor olabilir.
Sorunu tespit etmek için OCCT programını indirip CPU Testi yapın. Dönüş bekliyorum.
Data Set Large olarak seç.10 dk yapsam yeter mi
Data Set Large olarak seç.
Mode Normal.
Load Type Variable.
10-15 dakika yeterli.
Data Set Large olarak seç.
Mode Normal.
Load Type Variable.
10-15 dakika yeterli.
Donanımlarda herhangi bir sıkıntı yok. Değerler güzel. Geriye tek seçenek kalıyor o da yazılım.Alıntıyı görüntüle buyur hocam