- Reaksiyon skoru
- 105
Merhaba oyunlarda daha fazla FPS almak için BIOS ayarı yapabilir miyim ekran kartım GTX 1060 işlemcimde Ryzen 5 2600X anakartımda ASUS ROG strixb450-F bu parçalar hangi ayarları yapabilirim.
Eğer açmadıysan D.O.C.P'yi Profile 1 olarak ayarlayabilirsin onun dışında yapabileceğin başka ayar yok.Merhaba oyunlarda daha fazla FPS almak için BIOS ayarı yapabilir miyim ekran kartım GTX 1060 işlemcimde Ryzen 5 2600X anakartımda ASUS ROG strixb450-F bu parçalar hangi ayarları yapabilirim.
O zaten öyle ama bazenleri artırıyorum ama sonra hata verip auto ya alınca düzeliyor o hatayı nasıl çözebilirimEğer açmadıysan D.O.C.P'yi Profile 1 olarak ayarlayabilirsin onun dışında yapabileceğin başka ayar yok.
Hata derken hiç mi aktif olmuyor? RAM'ler A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak mı takılı?O zaten öyle ama bazenleri artırıyorum ama sonra hata verip auto ya alınca düzeliyor o hatayı nasıl çözebilirim
Hayır 1.slot ve 2.slot olarak takılıHata derken hiç mi aktif olmuyor? RAM'ler A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak mı takılı?
Aktif oluyor ama sonra bir kaç gün dayanıyor 1 hafta dayanıyor değişiyor sonra bi anda bilgisayarı açarken hata veriyorHayır 1.slot ve 2.slot olarak takılı
Eğer anakartın buysa RAM'leri işaretlediğim yerlere takman gerek.Hayır 1.slot ve 2.slot olarak takılı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aktif oluyor ama sonra bir kaç gün dayanıyor 1 hafta dayanıyor değişiyor sonra bi anda bilgisayarı açarken hata veriyor
ben yapabilirmiyimOC nedir peki
onu nasıl yapıcamGariptir ama işlemcinin sanal çekirdeklerini kapatınca fps artışı olabiliyor. Oynayacağın oyuna göre değişebilir ama. Bir dene istersen. İşe yararsa ne âlâ. Yaramazsa geri açarsın.
tamam bunu yapıcamEğer anakartın buysa RAM'leri işaretlediğim yerlere takman gerek. Alıntıyı görüntüle