Merhaba,yaklaşık 1 ay önce sistem topladım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu ama şuan drop sorunu çok can sıkmaya başladı.Ne yapmam gerek hiçbir fkrim yok.Yardım ederseniz sevinirim(bu arada sistemde r7 7800x3d 4070ti süper var)
Bütün driverlarını kontrol et ve eski driver varsa güncelle. Sürekli değerleri takip et ve eğer imkanın varsa oyun içinden bize değerlerinde açık olduğu bir ss at. (CPU kullanımı, GPU kullanımı gibi)Merhaba,yaklaşık 1 ay önce sistem topladım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu ama şuan drop sorunu çok can sıkmaya başladı.Ne yapmam gerek hiçbir fkrim yok.Yardım ederseniz sevinirim(bu arada sistemde r7 7800x3d 4070ti süper var)
Bir de çözünürlüğü kaçta kullanıyorsun? Bilgilendirirsen sevinirim.Merhaba,yaklaşık 1 ay önce sistem topladım.İlk başlarda hiçbir sorun yoktu ama şuan drop sorunu çok can sıkmaya başladı.Ne yapmam gerek hiçbir fkrim yok.Yardım ederseniz sevinirim(bu arada sistemde r7 7800x3d 4070ti süper var)
2k çözünürlükde kullanıyorum birde ekran kartı sıcaklığı 45 50 derecelerde o gözükmüyor resimde.cs2 ölüm maçı açıktı bu arada 350 400 fps bandında gezioyrduBütün driverlarını kontrol et ve eski driver varsa güncelle. Sürekli değerleri takip et ve eğer imkanın varsa oyun içinden bize değerlerinde açık olduğu bir ss at. (CPU kullanımı, GPU kullanımı gibi)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de çözünürlüğü kaçta kullanıyorsun? Bilgilendirirsen sevinirim.
Herhangi bir darboğaz göremiyorum hocam bu görüntüde. Sorun driverlardan olabilir. İşlemci kullanımı nasıldı peki?2k çözünürlükde kullanıyorum birde ekran kartı sıcaklığı 45 50 derecelerde o gözükmüyor resimde.cs2 ölüm maçı açıktı bu arada 350 400 fps bandında gezioyrdu
hocam onu bu programda göremiyorum sadece mhz değerini görebiliyorum görebileceğim program var mıHerhangi bir darboğaz göremiyorum hocam bu görüntüde. Sorun driverlardan olabilir. İşlemci kullanımı nasıldı peki?
tamamdır deniycemArkaplanda mouse klavye yazılımları da dahil kapat drop devam ediyor mu bak derim bende steelseries GG uygulamasından kaynaklanıyordu drop.
MSI Afterburner ile görebilirsinhocam onu bu programda göremiyorum sadece mhz değerini görebiliyorum görebileceğim program var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır deniycem
Steelseries GG gerçekten baya bi drop yaratıyor aynı sıkıntı bendede oluyor.Arkaplanda mouse klavye yazılımları da dahil kapat drop devam ediyor mu bak derim bende steelseries GG uygulamasından kaynaklanıyordu drop.