Sistem yüksek FPS vermesine rağmen oyunlarda ve masaüstünde drop yaşatıyor

Bu hataların tarihi yeni SSD takıp sisteme format attığın tarihten öncesi mi sonrası mı peki?
ssd takıp format attıktan sonra bu tarihler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi siz diyincede tam emin olamadım çok yakın tarihler çünkü zaman algımı yitirdim windowsu kurduğum zamana bakmak lazım

tamam kurulduğu tarihte olmuş o hatlar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-06-20 170759.webp
    Ekran görüntüsü 2025-06-20 170759.webp
    10.8 KB · Hit: 16
bu arada hocam bugun ekran kartının macununu yeniledim pubgde 75 76 dereceleri görüyordu şuanda 62 63 de geziyor full yükselmiyor en azından anakart alana kadar ssd nin ısınmasını bu sayede birazcık engellemiş olurum

ssd takıp format attıktan sonra bu tarihler

şimdi siz diyincede tam emin olamadım çok yakın tarihler çünkü zaman algımı yitirdim windowsu kurduğum zamana bakmak lazım

tamam kurulduğu tarihte olmuş o hatlar
Emin değilsen ben de boşuna bir şey demeyeyim, zaten o iki hatadan sonra başka hata almamışsın.

bu arada hocam bugun ekran kartının macununu yeniledim pubgde 75 76 dereceleri görüyordu şuanda 62 63 de geziyor full yükselmiyor en azından anakart alana kadar ssd nin ısınmasını bu sayede birazcık engellemiş olurum
Gözlemle bakalım takılmalar azalacak mı yoksa tamamen ortadan kalkacak mı diye.

Emin değilsen ben de boşuna bir şey demeyeyim, zaten o iki hatadan sonra başka hata almamışsın.

Gözlemle bakalım takılmalar azalacak mı yoksa tamamen ortadan kalkacak mı diye.
yok ya hala aynı valorant oynuyorum şuan hayvan gibi drop giriyor eni sonu kırıp atıcam bilgisayarı

yok ya hala aynı valorant oynuyorum şuan hayvan gibi drop giriyor eni sonu kırıp atıcam bilgisayarı
ne oyun zevki bırakıyor nede moral çok sıkıldım

valorantta silahla tararken ardı ardına drop giriyor

Hocam kernel kaynaklı olabilir farklı bir windows sürümü kullanmanı önerebilirim bide zaman geçtikçe düzelebiliyor garip bir şekilde cözümlerden biri bu

anakart sipariş ettim yeni anakarta geçiyorum bakalım nasıl olucak

bi duzelme oldu mu ryzen 5 5600 b450m dragon 6600xt kullanıyorum aynı sorun bende de var cıldırmak uzereyımne turkce ne yabancı hıcbır kaynakta bırsey bulamadım 1 2 yıldır var bu sorun okuldan dolayı dert etmıyordum ama artık sıktı wındows değiştirmiştim bi ara duzelmişti ama sımdı tekrar basladı

Geri