Neler Yeni

FPS Drop Sorununu Nasıl Çözerim?

oustN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Oğuzhan
Cs go lol dota gta gibi oyunlarda problem yaşamıyorum ama Forza da nedense 160-170 den birden 60-70 düşüyor ve 1 saniyelik görüntüde takılma oluyor bunu nasıl çözebilirim?

MaelstroM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Akif
Hddyi kaldır ssd al onun dışında raminin ful dolu olmadığından emin ol 8gbı 16gb yap ha yok işlemciminin hepsini kullanıyor diyorsan yapcağın şey grafik düşürmek işlemcin o kadar hızlı işleyemediği için hızlandığında falan patlıyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha yok hepsi okay ssd ağzına kadar dolu mu virüs var mı özellikle de ısın ekran kartında 75i geçiyorsa veya işlemcin çok ısınıyorsa ozman macun değiş sanırım bu kadar çok da yapabileceğin bir şey yok

oustN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hddyi kaldır ssd al onun dışında raminin ful dolu olmadığından emin ol 8gbı 16gb yap ha yok işlemciminin hepsini kullanıyor diyorsan yapcağın şey grafik düşürmek işlemcin o kadar hızlı işleyemediği için hızlandığında falan patlıyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha yok hepsi okay ssd ağzına kadar dolu mu virüs var mı özellikle de ısın ekran kartında 75i geçiyorsa veya işlemcin çok ısınıyorsa ozman macun değiş sanırım bu kadar çok da yapabileceğin bir şey yok
Kanka ramım 16 zaten ssd de kurulu ve yeni format attım

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
lol de fps drop sorununu çözemezsin :D

hiç bir oyunda olmayan fps droplarım orda mevcut.

oustN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Oğuzhan

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Cs go lol dota gta gibi oyunlarda problem yaşamıyorum ama Forza da nedense 160-170 den birden 60-70 düşüyor ve 1 saniyelik görüntüde takılma oluyor bunu nasıl çözebilirim?
Driver ile ilgili olabilme ihtimali var. Driverini DDU ile güvenli mod da kaldırıp WHQL sürüm indirip kurarmısın

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
kanka lolde sabit 260 fps alıyorum sadece forza da drop var

Öyle yazmışsın zaman zaman bende fps drop yiyorum. Bir oyunda max 2 kere oluyor ama oluyor yani.

oustN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Oğuzhan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular