Kanka ramım 16 zaten ssd de kurulu ve yeni format attımHddyi kaldır ssd al onun dışında raminin ful dolu olmadığından emin ol 8gbı 16gb yap ha yok işlemciminin hepsini kullanıyor diyorsan yapcağın şey grafik düşürmek işlemcin o kadar hızlı işleyemediği için hızlandığında falan patlıyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha yok hepsi okay ssd ağzına kadar dolu mu virüs var mı özellikle de ısın ekran kartında 75i geçiyorsa veya işlemcin çok ısınıyorsa ozman macun değiş sanırım bu kadar çok da yapabileceğin bir şey yok
kanka lolde sabit 260 fps alıyorum sadece forza da drop varlol de fps drop sorununu çözemezsin
hiç bir oyunda olmayan fps droplarım orda mevcut.
Driver ile ilgili olabilme ihtimali var. Driverini DDU ile güvenli mod da kaldırıp WHQL sürüm indirip kurarmısınCs go lol dota gta gibi oyunlarda problem yaşamıyorum ama Forza da nedense 160-170 den birden 60-70 düşüyor ve 1 saniyelik görüntüde takılma oluyor bunu nasıl çözebilirim?
kanka lolde sabit 260 fps alıyorum sadece forza da drop var
Teşekkür ederim denicemDriver ile ilgili olabilme ihtimali var. Driverini DDU ile güvenli mod da kaldırıp WHQL sürüm indirip kurarmısın