monitör neArkadaslar cs go da adam gördüğü zaman oyun saniyelik drop yiyor.Pc ye bu durum olduktan sonra format attim ama düzelme yok.
Rx6500 xt 4gb
Ryzen 5 1600 af
8x2 ram 3200mhz
Sıcaklık genel olarak gayet iyi 50 60 maxBelki pc ısındığından oluyordur. Sıcaklık değerleri nasıl?
Monitörle alakalı degil çünkü daha önce drop yoktu.720 p bi monitörüm var dönüştürücüyle kullanıyorumBelki pc ısındığından oluyordur. Sıcaklık değerleri nasıl?
eski bir pc vardı ben de çok aşırı drop yiyordum sorunun anakartta olduğunu anladım. Anakartınızın durumu nedir?Sıcaklık genel olarak gayet iyi 50 60 max
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitörle alakalı degil çünkü daha önce drop yoktu.720 p bi monitörüm var dönüştürücüyle kullanıyorum
10 ay önce anakarttan dolayi bi problem vardı gönderdim garantiye.Yeniden kodlandi dediler ve öyle gonderildi.eski bir pc vardı ben de çok aşırı drop yiyordum sorunun anakartta olduğunu anladım. Anakartınızın durumu nedir?
hocam sistemlerimiz aynı 1600af ile 2600 çok denk ve bende yiyorum çok nadir. Donuyor bekliyorum geliyor sonraArkadaslar cs go da adam gördüğü zaman oyun saniyelik drop yiyor.Pc ye bu durum olduktan sonra format attim ama düzelme yok.
Rx6500 xt 4gb
Ryzen 5 1600 af
8x2 ram 3200mhz