yok son 7 8 gundur oluyor. birşeyleri değiştirdim sanırım ama neden oldugunu bulamadım. vsync kapıyorum kullanım 25 ustune cıkmıyo ama sorun yıne var 1080p ye cekınce de fps drop var değişmiyoİlginçHep mi böyleydi?
ekran kartı kullanımı sorunu yaşayan bir arkadaşım vardı kendi kendine düzeldi diyordu.dİmzadaki sistem mevcut ve fps 165 sabit oynuyorum valorantı, Ekran kartı kullanımı %15-20 arası, işlemci kullanımı % 65-70 ama fps drop yıyorum. ( 2k çözünürlükte )
forum.donanimarsivi.com
büyük ihtimal yok ama bi tarama yapıyımGenel olarak bakınca sorun gözükmüyor gibi, Virüs taraması yapar mısın?
okudugum yazdıklarınızı da depolama alanının yarısı boş, oc vs yapmadım, ısı degerlerım ıslemcı maks 60 ekran kartı maks 51 oyun içi, sistemin yetersiz oldugunu dusunmuyorum, virus taramasını da şimdi yapıyorumRehber - FPS Drop Nedenleri ve Çözümleri
Herkese selam dostlar, bugün sizlerle birlikte FPS Drop nedenleri ve çözümleri hakkında konuşacağız. Lafı daha fazla uzatmadan ilk maddemizle başlayalım. 1- Depolama Biriminde Düşük Okuma-Yazma Hızları: Disklerdeki okuma-yazma hızları her ne kadar FPS'e etki etmese de diskteki düşük...forum.donanimarsivi.com
kanka nasıl hallettin aynı sorun bendede olmaya başladıdaSorunu hallettim
ddu ile driver kaldırıp baştan kurdum ama 1-2 saat sonra sorun yine başladı. Özel oyunda 2k hıgh ayarda 200fps ustu alıyorum rekabetcı gırınce 60lara kadar anlık dusuyorkanka nasıl hallettin aynı sorun bendede olmaya başladıda