5060 Tİ DA Fps düşüklüğü ve Droplar

hkn.07

80+
Reaksiyon skoru
8
GPU:ZotacGaming 5060 ti twin edge 16gb
İşlemci:İntel i5-14400f 2.5ghz
Anakart;Asus prime H610m-k ARTI 5600mhz ddr5 soket
Ram; Gskıll ripjaws 32 gb 6000mhz ddr5 ram
Ssd:Kıoxıa exceria plus g3 1t gen4 m2 ssd
Kasa:Msı mag Forge 121a 75b Aırflow 750w 80 plus bronze 4 rgb fanlı kasa
Monitör: Lg ultragear 24gs60f-b 1 MS 180 hz full hd ıps gaming monitör
3d mark steel nomad 3669
Şuanda bu sistemi kullanıyorum fakat bu sistemde Fps düşüklüğü ve droplar yaşıyorum mesela aynı sistemli bir benchmark videosu izlediğim zaman çoğu zaman çok daha yüksek sonuçlar görüyorum buna ek olarak %1 fps im bazen 4 5 lere düşüyor buda saniyelik droplar yaratıyo Roblox gibi basit bi oyunda bile drop yaşıyabiliyorum bunun yazılımsal olarak bir çözümü varmıdır pc yaklaşık 3 yada 4 aylık

monitörün kablosunu ekran kartına taktın dimi ?
ya da ramlerde sorun vardır

dostum açtığın eski forumlara baktım da yani sende anakartında sorun olduğunu biliyosun gibi değiştirmenin zamanı gelmiş
Reis ilk olarak sağol desteğin için almaya çalışıyorum fakat fps sorunuda var şuan benim drop ta anakart sorunu olabilir

GPU:ZotacGaming 5060 ti twin edge 16gb
İşlemci:İntel i5-14400f 2.5ghz
Anakart;Asus prime H610m-k ARTI 5600mhz ddr5 soket
Ram; Gskıll ripjaws 32 gb 6000mhz ddr5 ram
Ssd:Kıoxıa exceria plus g3 1t gen4 m2 ssd
Kasa:Msı mag Forge 121a 75b Aırflow 750w 80 plus bronze 4 rgb fanlı kasa
Monitör: Lg ultragear 24gs60f-b 1 MS 180 hz full hd ıps gaming monitör
3d mark steel nomad 3669
Şuanda bu sistemi kullanıyorum fakat bu sistemde Fps düşüklüğü ve droplar yaşıyorum mesela aynı sistemli bir benchmark videosu izlediğim zaman çoğu zaman çok daha yüksek sonuçlar görüyorum buna ek olarak %1 fps im bazen 4 5 lere düşüyor buda saniyelik droplar yaratıyo Roblox gibi basit bi oyunda bile drop yaşıyabiliyorum bunun yazılımsal olarak bir çözümü varmıdır pc yaklaşık 3 yada 4 aylık
Nvidia appe gir grafik kısmına gir global auarlarlarda gölgelendirici önbellek boyutu var onu 10gb yap güç seçeneğini maksimum performans seç nvidia denetim masasından bağlantılı optimizasyon aç. Bunları bi yap bunlar olmazsa parking cores mpo bios vs gireriz

Nvidia appe gir grafik kısmına gir global auarlarlarda gölgelendirici önbellek boyutu var onu 10gb yap güç seçeneğini maksimum performans seç nvidia denetim masasından bağlantılı optimizasyon aç. Bunları bi yap bunlar olmazsa parking cores mpo bios vs gireriz
Peki yaptım ayarları birez deneyimliyim yakında harber veririm

Geri