Neler Yeni

Fps düşüşü birden

Semih1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
semih sunman
arkadaşlar cs oynuyordum 3 eldir hile geldi artık gına geldi bitane hile indirdim kurdum hileyi pc ye ama çalıştırmadım pc restart attıldı kendiinde açtım csyi bi baktım fps 200 üstüyken 100 felan hatta altına bile düşüyordu şimdi virüs programı yükledim.fps düşüşü valoranttada denedim buarada ondada yaşıyorum

ventioNN

80+ Platinum
Keşke hile tarzı şeylere karışmasaydın,şimdi yapman gereken Kaspersky yükleyip güvenli modda taratman.Bir daha yapmanı önermem.

Semih1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
semih sunman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke hile tarzı şeylere karışmasaydın,şimdi yapman gereken Kaspersky yükleyip güvenli modda taratman.Bir daha yapmanı önermem.
onu yükledim bitane buldu kötü yazlım pcne zarar verebilcek diye olmassa artık formatlıcam

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
arkadaşlar cs oynuyordum 3 eldir hile geldi artık gına geldi bitane hile indirdim kurdum hileyi PC ye ama çalıştırmadım PC restart attıldı kendiinde açtım csyi bi baktım fps 200 üstüyken 100 felan hatta altına bile düşüyordu şimdi virüs programı yükledim.fps düşüşü valoranttada denedim buarada ondada yaşıyorum
antivirüs kullanman gerekicek fakat dosyalara sızdıysa format atmak tek çözüm gibi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Şuan virüssüz hile yokki birader direk formatla hiç uğraşma virüs programıyla falan

Efe_Tkn

80+ Bronze

korsanı desteklemeyen arkadaş hileyimi destekliyor ne ?

okkrr

80+
Hocam şimdi google'a gidip cs go mevlana hilesi yazıp indiriyosun. Bir daha gir oyuna rahat 200-300fps alırsın. Zaten hile indirirsen direk PC'ne Fps-Boost yazılımı kuruluyo kafana takma düzelir. Olm şakamısınız siz saçma saçma konular açmayın Allah aşkına hile indirip fps düşüklüğü yaşıyorum ne 😂

• Hahaha
Reaksiyonlar: DDRQ
Top Bottom