gorenglory
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Herkese merhabalar. 3-4 ay önce 2. el bir masaüstü bilgisayar aldım. Birkaç hafta öncesine kadar herhangi bir sorun fark edemedim fakat son günlerde Valorant ve LoL' de oynarken toplu fightlardafps 140lardan 100-110lara düşüyor (Fps'i 144'e sabitliyorum). Çok net bir kasma olmamasına rağmen oyunumu negatif etkiliyor gibi hissediyorum.
Msi afterburnerı oynarken açtığımda -oyuna başladıktan 1 saat sonra gibi açtım- ekran kartı sıcaklığı 50-60 civarlarında, işlemci sıcaklığı 60-70 civarında seyrediyor. Ram kullanımı orta ayarlarda 8500, düşük ayarlarda 8000 bandında. İşlemci macununu 2 3 ay önce sürdüm. Sizce sorun nedendir? Darboğazdan olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
PC özelliklerim:
16GB DDR4 RAM
RX 570 4GB Ekran kartı
İ5 7400 3Ghz işlemci
Anakartın modelini bilmiyorum ama bu işlerden anlayan bi arkadaşımla almıştık onunla ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum.
Msi afterburnerı oynarken açtığımda -oyuna başladıktan 1 saat sonra gibi açtım- ekran kartı sıcaklığı 50-60 civarlarında, işlemci sıcaklığı 60-70 civarında seyrediyor. Ram kullanımı orta ayarlarda 8500, düşük ayarlarda 8000 bandında. İşlemci macununu 2 3 ay önce sürdüm. Sizce sorun nedendir? Darboğazdan olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
PC özelliklerim:
16GB DDR4 RAM
RX 570 4GB Ekran kartı
İ5 7400 3Ghz işlemci
Anakartın modelini bilmiyorum ama bu işlerden anlayan bi arkadaşımla almıştık onunla ilgili sorun olduğunu düşünmüyorum.