Neler Yeni

Çözüldü✓ FPS GAMİNG KULAKLIK ALMAK İÇİN SEÇENEKLER

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Bütçe
4000
Dostlar herkese selamlar, uzun bir süredir arayış içindeyim ve çok kararsızım. Ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum, (%42 işitme kaybım var) ses kasma konusunda zorluk çekmeden ve uzun süre kullanabilmem için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kablosuza da geçmeyi düşündüm ama kopmalar kesintiler batarya süreleri vesaire sorunlarından korktuğum için pek yaklaşamıyorum. Görseldekilerden en yakın olduğum razer ve cloud2 oldu fakat cloud 2 eski cloud2 değilmiş hp almış falan olayları razere bir adım daha sıcak bakmamı sağlıyor. Bütçem max 4000 TL. Yardımcı olursanız sevinirim ek seçeneklere tavsiyelere açığım.

1703517570991.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

GÜNCEL++

Son düzenleme:

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günceldir arkadaşlar, yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
cloud 2 wireless'ı ve normalini direkt ele çok pahalı cl3 olabilir eğer çok para harcamak istemiyorsan razer da fena değil
cloud 2 kullananan biri olarak söylüyorum o kadar para vermeye değmez cloud3'ün fiyatı o kadar yakın iken

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
X modelini ele paranı çöpe at daha iyi C2 kullanıyorum ben tavsiye ederim

cloud 2 wireless'ı ve normalini direkt ele çok pahalı cl3 olabilir eğer çok para harcamak istemiyorsan razer da fena değil
cloud 2 kullananan biri olarak söylüyorum o kadar para vermeye değmez cloud3'ün fiyatı o kadar yakın iken
arkadaş haklı bence fiyatları çok yakınken c3 almak daha mantıklı

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
@baznesherzamend @FronX cloud 3 ve cloud wireless arasında hangisi sizce. Wireless kısmında hiç kullanmadım kopmalar kesilmeler gecikmeler nasıl olur. cloud 3 tarafında ise kaç desibel olduğu bilgisine ulaşamadım yüksek seste önemli %42 işitme kaybı olan biriyim. ikisinin arasından fiyatı göz ardı edersek hangisini tercih etmeliyim.

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Barracuda X.

HyperX Cloud Core Wireles. kullanmıştım daha önce bu kadar kötü bir kulaklık kullanmamıştım iade edip barracuda x aldım çok iyi. Bu modellerini bilmiyorum fakat markadan soğumama yetti Cloud Core Wireles

Not: 20 gün kullanıp iade ettim az bir süre değil yapmadığım ayar kalmadı iade yi amazondan satın aldığım için yapabildim

Barracuda X almayı düşünürsen Dolby access ile kullanmanı tavsiye ederim güzel oluyor çok pahalı değildi en son tek seferlik bir alım yapıyorsun (Deneme süresi olamsı lazım deneyedebilirsin)

:peepokalp:
ra2987r61d-razer-logo-razer-logo-horizontal-1-1-talkesport.png
:peepokalp:

Son düzenleme:

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Barracuda X.

HyperX Cloud Core Wireles. kullanmıştım daha önce bu kadar kötü bir kulaklık kullanmamıştım iade edip barracuda x aldım çok iyi. Bu modellerini bilmiyorum fakat markadan soğumama yetti Cloud Core Wireles

Not: 20 gün kullanıp iade ettim az bir süre değil yapmadığım ayar kalmadı iade yi amazondan satın aldığım için yapabildim

Barracuda X almayı düşünürsen Dolby access ile kullanmanı tavsiye ederim güzel oluyor çok pahalı değildi en son tek seferlik bir alım yapıyorsun (Deneme süresi olamsı lazım deneyedebilirsin)

:peepokalp: Alıntıyı görüntüle:peepokalp:

Tavsiyen için çok teşekkür ediyorum, bir sorum olacak sürücü çapı 40 mm ve 96 desibel ses olarak gösteriyor. bu yeterli mi acaba. Yukarıda bahsettiğim gibi %42 işitme engelliyim. Son olarak fps oyunlarındaki verimi nasıl gecikme kesinti vesaire oluyor mu.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Tavsiyen için çok teşekkür ediyorum, bir sorum olacak sürücü çapı 40 mm ve 96 desibel ses olarak gösteriyor. bu yeterli mi acaba. Yukarıda bahsettiğim gibi %42 işitme engelliyim. Son olarak fps oyunlarındaki verimi nasıl gecikme kesinti vesaire oluyor mu.
Ben windows sesi %65 ve oyun sesleri (%70 fln) de genelde kısıkta oynuyorum bana yeterli geliyor( dolby access ile eq ayarı yaptım ve birkaç windows ayarı daha ve 7.1 kapalı ) . Bende %90 fps oyunları oynuyorum Apex,Pubg,Cs benzeri herhangi bir gecikme vb bir şey şu ana kadar yaşamadım 1 veya 2 oda uzaklaşınca kesilmeler oluyor gecikme konusunda ise ben hiç fark etmedim fark edilmeyecek kadar az varsa vardır. Not: HyperX ses yapısı biraz dağa boğuk bir ses gibiydi bu daha canlı ve anlaşılır geldi bana. Kısa bir bilgilendirme bendeki 2021 versiyon yani bluetooth olmayan versiyon sonraki versiyon daha iyidir büyük ihtimalle

Son düzenleme:

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
G Pro X Amazon Almanya'da 3300'e geliyor.

LOGİTECH TECRÜBELERİMDEN DOLAYI O MARKAYA AŞIRI OLARAK UZAKTAYIM YA KLAVYE mouse VE KULAKLIK OLARAK SET YAPTIM BİRİ MEMNUN ETMEDİ.

Ben windows sesi %65 ve oyun sesleri (%70 fln) de genelde kısıkta oynuyorum bana yeterli geliyor( dolby access ile eq ayarı yaptım ve birkaç windows ayarı daha ve 7.1 kapalı ) . Bende %90 fps oyunları oynuyorum Apex,PUBG,Cs benzeri herhangi bir gecikme vb bir şey şu ana kadar yaşamadım 1 veya 2 oda uzaklaşınca kesilmeler oluyor gecikme konusunda ise ben hiç fark etmedim fark edilmeyecek kadar az varsa vardır. Not: HyperX ses yapısı biraz dağa boğuk bir ses gibiydi bu daha canlı ve anlaşılır geldi bana. Kısa bir bilgilendirme bendeki 2021 versiyon yani bluetooth olmayan versiyon sonraki versiyon daha iyidir büyük ihtimalle
Bunu alacam gibi duruyor bakalım çok çok teşekkür ediyorum.

Doğru ürün bu sanırım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/2934...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel daha uyguna bu var ama quartz olarak ve pempe olarak geçiyor sanırım farklı ürün vatanda satılan doğru olanı gibi.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
LOGİTECH TECRÜBELERİMDEN DOLAYI O MARKAYA AŞIRI OLARAK UZAKTAYIM YA KLAVYE mouse VE KULAKLIK OLARAK SET YAPTIM BİRİ MEMNUN ETMEDİ.

Bunu alacam gibi duruyor bakalım çok çok teşekkür ediyorum.

Doğru ürün bu sanırım.

https://www.gaming.gen.tr/urun/2934...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel daha uyguna bu var ama quartz olarak ve pempe olarak geçiyor sanırım farklı ürün vatanda satılan doğru olanı gibi.
Logitech ten uzak durmanız çok doğru bir karar olmuş görmüşken yazmak istedim

Evet bu ürün yeni versiyon olan ürün doğru ürün yani umarım beğenirsiniz ve uzun yıllar kulanırsınız hayırlı olsun şimdiden ses vb şeylerde yaptığınız ayarlar yeterli gelmezse kendi ayarlarımı tarafınızla paylaşabilirim

Top Bottom