Sadece valorant oynuyorsan değmez bence kalsın öyle islemcin zaten iyi de bro monitor kac hz o da önemlimerhaba 4060 ve ryzen 5 5600x var ve valorant oynuyorum ryzen 5 7600x alsam gözle görülür bir fps artışı alabilir miyim şuan ortalama 240 250 aliyorum . yükseltmeye değer mi
ana kartımı neden değiştirmem gerek b550 var yetmiyor mu acabamonitörün 360hz falan değilse o fps değerini farketmeyeceksin zaten. 144 hz kullanıyorsan yine 144 göreceksin max. niye böyle bir şey için hem anakart hem işlemci değişesin?
280fps rahat alırsın ama 240 ile 360 arasın da öyle uçuk bir fark yok ben bunları hepsini kullandığım için söylemek istedim 60 dan 165 gibi fark yok sen bilirsin ama ben olsam monitörü 240hz çeker kullanmaya devam ederdim ama alıcam bütçem var diyorssan işlemci ayarlayıp 540 tn panel çıktı asusun TN birde çok güzel fps monitörü profosyonel düşünmüyorsan gerek yok aama sana kalmış dediğim gibimonitör 280 hz ama 280 bile göremiyorum . 360 hz almayı düşündüm de 360 hz de görmüyorum ondan değiştirmek mantıklı geldi. gözle görülür fps artışı olursa en azından 280 hz alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ana kartımı neden değiştirmem gerek b550 var yetmiyor mu acaba
r5 5600x ve üstüne mi lazım am5 anakartı
Bence alabilirsin ilerisi için güzel bir yatırım olur monitörun kaç Hz demişler alakası yok monitörle bu işin işlemci sürekli değişen bir şey değil ama monitörü değişebilirsin 2k ekranlarda bile fiyat performans 144 Hz alınıyor bence al kalsın zarar gelmezmerhaba 4060 ve ryzen 5 5600x var ve valorant oynuyorum ryzen 5 7600x alsam gözle görülür bir fps artışı alabilir miyim şuan ortalama 240 250 aliyorum . yükseltmeye değer mi
Düzeltme sistemin Am5 olması gerekiyor he ben kullanmayacağım diyorsan kenara at yarın öbür gün sistem dizersin takarsınBence alabilirsin ilerisi için güzel bir yatırım olur monitörun kaç Hz demişler alakası yok monitörle bu işin işlemci sürekli değişen bir şey değil ama monitörü değişebilirsin 2k ekranlarda bile fiyat performans 144 Hz alınıyor bence al kalsın zarar gelmez