Neler Yeni

FPS için Mouse önerisi.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
Selam arkadaşlar aktif cs:go oyuncusuyum mouse almam gerekiyor. uzun süredir a101den aldığım kablosuz dandik mouse'u kullanıyorum rankım lem. çevremdekiler o mouse ile öyle oynuyorsan güzel bir şey ile daha iyi vurursun diyip aklıma girdiler fakat bütçem kısıtlı ne alacağımı bilmiyorum. 100 TL bandında gamepower bane aldım ama sensörü dandikmiş sanırım sağa sola hızlı dönüşlerde takılma ypıyor hemen iade ettim. bana şöyle 100 TL bandında -daha düşük de olabilir- güzel bir mouse önerebilir misiniz? açıkça konuşayım ışığı makrosu falan umurumda değil sensörü dandik olmasın istediğim yere dönsün yeter. malum şuan kullandığım mouse da hızlı dönüşlerde sapıtıyor. hızlıca sağa çeviriyorum tam yukarı bakıyor en basit örnek.
Gamepower ursa muhteşem bir mouse benim kuzenim profesyonel olarak fortnite oynuyor ve o mouse yi kullanıyor birkaç kez valorant ve csgo da deneme yaptım o fiyatta daha iyisi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Demirel
Gamepower ursa muhteşem bir mouse benim kuzenim profesyonel olarak fortnite oynuyor ve o mouse yi kullanıyor birkaç kez valorant ve csgo da deneme yaptım o fiyatta daha iyisi yok
hacı gamepower markasından cidden korkuyorum. bane aldık tırt çıktı. eğer ursa da öyle çıkarsa diye çok tırsıyorum

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hocam sana tavsiyem şu birikmiş paran varsa veya ordan burdan eline para geçirmeye çalış mesela en basit örnek önümüz kurban bayramı büyüklerinden üç beş bir şey alırsın illaki yani böyle para biriktirmeye bak ve asus tuf m3 al çünkü o fiyata hep adi mal satarlar düzgün mal bulamazsın :) mesela dersin kendi kendine bugünde gezmiyim param cebimde kalsın mouse alırım diye.

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
hacı gamepower markasından cidden korkuyorum. bane aldık tırt çıktı. eğer ursa da öyle çıkarsa diye çok tırsıyorum
Hocam sen bilirsin ben 12k sistem topluyorum mouse olarak onu kullanıyorum muhteşem bir şey tırt çıkmaz çok hafif de değil Csgo da güzel bir hissiyatı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,861
Üyeler
164,210
Son üye
neon ne9
Top Bottom