FPS için mouse ve mousepad önerisi

alphalp

80+
Reaksiyon skoru
7
Mouse için bütçe 2.5k'ya kadar çıkar, düzgün bir mouse istiyorum. Mousepad ise abartı olmasın. Beni performans olarak üste taşısın.

Bence mouse elinizin açık halde ki uzunluğunun yarısı kadar küçük olmalı. Aim test tarzı oyun benzeri uygulamalarla kendimi test ettiğim de, küçük mouse lar ile daha yüksek puan alıyorum.

ATK A9 Plus ve Klasse Pro bakabilirsiniz.

Fare için bütçeyi biraz yükseltip Scyrox V6/V8 almanızı öneririm. Hem donanım özellikleri iyi hem de hafif. Sarı ve mavi renklerini öneririm. Ben Scyrox V8 sarı olanını kullanıyorum çok hoş duruyor.

Hız mouse pad istiyorsanız Wraith. Hybrid olanını önermem kumaşı bence o fiyatı hak etmiyor.

Hybrid istersen Kensei şu an kullanıyorum ve yüzeyi KlasseGear Longteng veya ₺350 satılan ve benzer bir yüzeye sahip 40x40 XRades'den daha iyi. Fiyatları ₺900-1300 civarına geziyor. Eğer alacağın model ₺1300 aşıyorsa kendi sitelerine bak %10 ilk satın alım için kupon var. Kumaşları kesinlikle KlasseGear ve Wraith hybrid yüzeyde kullandığı kumaştan iyi.

90x40 istersen yine yakın fiyata 5mm ürünleri var. Ama onların yüzeyi speed.
Ben sitesinden ₺1300 almıştım. Trendyol'da benim aldığım ₺999 satılıyor.

Bu arada Porge şu ürününü de denemek için aldım. Kesinlikle bu fiyatı hak etmiyor. Bayburt mu öyle bir yerden, kötü bir poşetin içinde yolladılar, kesinlikle fason üretim, baskısı falan resim bildiğiniz ve azıcık kirlensin tortu oluşmuş gibi hissettiriyor. Claws şu an satışta olmayan kare mouse padi gibi yumuşak ve serin bir yapısı var. 90x40 mouse padlere göre bir tık daha akıcı ama %80 speed %20 control gibi bir şey değil. Kirlenince net bozulacak bir kalitesizliği var.

Yani daha ucuz bir şey alacaksan XRades ve KlasseGear yönel. Porge tamamen tercihlerden çıkarın. XRades'de elimdew var ama denemedim. Longteng ortalama 5-6 ay kullandım, yüzeyi ona benziyor. Bir tık katlanmış şekilde geliyor. İkisini de sarıp gönderiyorlar ama KlasseGear bu konuda daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,027
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri