Fare için bütçeyi biraz yükseltip Scyrox V6/V8 almanızı öneririm. Hem donanım özellikleri iyi hem de hafif. Sarı ve mavi renklerini öneririm. Ben Scyrox V8 sarı olanını kullanıyorum çok hoş duruyor.
Hız mouse pad istiyorsanız Wraith. Hybrid olanını önermem kumaşı bence o fiyatı hak etmiyor.
wraithesports.com
Hybrid istersen Kensei şu an kullanıyorum ve yüzeyi KlasseGear Longteng veya ₺350 satılan ve benzer bir yüzeye sahip 40x40 XRades'den daha iyi. Fiyatları ₺900-1300 civarına geziyor. Eğer alacağın model ₺1300 aşıyorsa kendi sitelerine bak %10 ilk satın alım için kupon var. Kumaşları kesinlikle KlasseGear ve Wraith hybrid yüzeyde kullandığı kumaştan iyi.
Kensei Katana Edition Onibenji 500x500x4mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
90x40 istersen yine yakın fiyata 5mm ürünleri var. Ama onların yüzeyi speed.
Ben sitesinden ₺1300 almıştım. Trendyol'da benim aldığım ₺999 satılıyor.
Bu arada Porge şu ürününü de denemek için aldım. Kesinlikle bu fiyatı hak etmiyor. Bayburt mu öyle bir yerden, kötü bir poşetin içinde yolladılar, kesinlikle fason üretim, baskısı falan resim bildiğiniz ve azıcık kirlensin tortu oluşmuş gibi hissettiriyor. Claws şu an satışta olmayan kare mouse padi gibi yumuşak ve serin bir yapısı var. 90x40 mouse padlere göre bir tık daha akıcı ama %80 speed %20 control gibi bir şey değil. Kirlenince net bozulacak bir kalitesizliği var.
Porge Esports Edition Mouse Pad 48x40 cm Gaming Oyuncu Mousepad (Kanagawa, 48x40 cm (4mm kalınlık)) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Yani daha ucuz bir şey alacaksan XRades ve KlasseGear yönel. Porge tamamen tercihlerden çıkarın. XRades'de elimdew var ama denemedim. Longteng ortalama 5-6 ay kullandım, yüzeyi ona benziyor. Bir tık katlanmış şekilde geliyor. İkisini de sarıp gönderiyorlar ama KlasseGear bu konuda daha iyi.
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Tiger) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Xrades Pink Uzi Aqua Control 480x400 MM ESport Gaming Oyuncu Mousepad 48x40 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com