Skynel 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,297 Reaksiyon skoru 9,265 30 Mayıs 2020 #1 Soru bu FPS için control mu speed mi ilk defa mousepad kullanacagim speed sipariş etmiştim ama ona göre iptal edeceğim
Soru bu FPS için control mu speed mi ilk defa mousepad kullanacagim speed sipariş etmiştim ama ona göre iptal edeceğim
owl.zfg 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,449 Reaksiyon skoru 1,514 30 Mayıs 2020 #2 kontrol diyorum ben qck heavy öneririm FPS için hatta steelseries kendi sitesinde bile yazmış
Skynel 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 10,297 Reaksiyon skoru 9,265 30 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 evilmb yazmış: kontrol diyorum ben qck heavy öneririm FPS için hatta Steelseries kendi sitesinde bile yazmış Devamı için tıklayın... Normal qck dede espor kullanıcılarının kullandığı diyor acaba denesem beğenmezsem iade mi etsem
evilmb yazmış: kontrol diyorum ben qck heavy öneririm FPS için hatta Steelseries kendi sitesinde bile yazmış Devamı için tıklayın... Normal qck dede espor kullanıcılarının kullandığı diyor acaba denesem beğenmezsem iade mi etsem
owl.zfg 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,449 Reaksiyon skoru 1,514 30 Mayıs 2020 #4 xSkynel yazmış: Normal qck dede espor kullanıcılarının kullandığı diyor acaba denesem beğenmezsem iade mi etsem Devamı için tıklayın... Ben kontrol kullanıyorum o bile aşırı kaygan hissettiriyor bana qck heavy alacağım şahsen
xSkynel yazmış: Normal qck dede espor kullanıcılarının kullandığı diyor acaba denesem beğenmezsem iade mi etsem Devamı için tıklayın... Ben kontrol kullanıyorum o bile aşırı kaygan hissettiriyor bana qck heavy alacağım şahsen