Dostum youtube dan custom os ları öğrenebilirsin atlas os revios vs öneririm senin gibi hemen hemen aynı fpsleri alan arkadaşıma yaptım şu an ortalama 500-700 arası oynuyor ekran kartı darboğaz yapsa bile valorant gibi bi oyunda fps sıkıntısı yaşamamalısın çünkü nerdeyse gpu kullanmıyor oyun bi dene istersen yine aynıysa bilemiyorum amd ekran kartlarında sam özelliği var onun açık olup olmadığına bak
şu videoda gösteriyor bunu açtıktan sonra tekrar kontrol et
BENİM SİSTEMİMİN DEFAULT YANİ NORMAL HALDE FPS DEĞERLERİ NORMAL İSE SIKINTI YOK AMA BEN SUAN DİGER AYNİ SİSTEMLERİN SEVİYESİNE ÇIKMAK İCİN AYAR YAPIYORSAM SIKINTI ANLATABİLDİMMİ? BENİM SUANKİ SİSTEMİM NORMAL HALİNDE DİĞER AYNİ SİSTEMLER İLE AYNİ VE NORMAL İSE SIKINTI YOK .NORMAL HALİNDE AYAR YAPMASAM ŞUAN FPS LER NORMAL DEMİ ? SADECE AYAR YAPARAK BUNU ARTTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ YANİ ? Custom OS ne hiç fikrim yok. Yani arkadasinizda aynı sistemmi vardı yoksa başka sistemle benim aldığım FPS e yakın olan bir sistemmi? Yani farklı sistemdemi?
Sam özelliği nedir onuda bilmiyorum bunlar AMD ekran kartı ayarlarından demi?
Bu arada kasanın açma tuşunun yanında açma tuşundan biraz daha küçük bir tuş var ona basmıştım kasa ışıkları kapanmadan PC yeniden başlatmıştı kendini.yani yeniden başlattı o tuşa basınca . O tuşla alakasi yoktur demi yeniden başlatma tusuymus sanırım o.
Benim anlamadığım şey şu.Fps değerlerimin normal olduğu söyleniyor ama YouTubeda çoğu oyunda aynı sistemde 100-150 FPS fark var ? Bakın bana YouTubedaki benimle aynı sistemi kullananların valorantta olsun CS de olsun ve diğer oyunlarda neden daha fazla FPS aldığını açıklayın lütfen ve ondan sonra ise FPS değerlerimin sistemime göre tamamen doğru olduğunu söyleyin eğer öyle ise .
Bu ikisinin cevabını aldıktan sonra bu konuyu kapatacağım