ben fps göstergesini böyle yapmak istiyorum ama yapamadım hep D3D9 falan yazıyor solunda ama istemiyorum nasıl yaparım?RivaTuner ve MSI Afterburner indirirsen yaparsın. Ayrı ayrı kursan da olur o ikisini. Ama MSI Afterburneri kurarken Rivatuner da kurulsun mu diye soruyor öyle daha kolay
Bu küçük FPS göstergesi Fraps ile yapılıyor. Ama Fraps den nasıl ve neresinden bilmiyorumben fps göstergesini böyle yapmak istiyorum ama yapamadım hep D3D9 falan yazıyor solunda ama istemiyorum nasıl yaparım?
frapsten yapmıyordu rivatuner ile yapıyordu öyle demiştisi Fraps ile yapılıyor. Ama Fraps den nasıl ve neresinde
zaten rivatunerda böyle bir ayar var yapmaya çalıştım ama yapamadımBu küçük FPS göstergesi Fraps ile yapılıyor. Ama Fraps den nasıl ve neresinden bilmiyorum
zaten rivatunerda böyle bir ayar var yapmaya çalıştım ama yapamadımBu küçük FPS göstergesi Fraps ile yapılıyor. Ama Fraps den nasıl ve neresinden bilmiyorum
Bakiyim bulurum benfrapsten yapmıyordu rivatuner ile yapıyordu öyle demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten rivatunerda böyle bir ayar var yapmaya çalıştım ama yapamadım
Bakiyim bulurum ben
Bulamadım![]()
Fraps tan ben denedim yaptım ayarlarım bu şekilde diğerleri ile hiç oynamadım oyuna girmeden önce program arkada açık kalması gerekiyor oyuna girince kendisi zaten yukarıda gösteriyor.frapsten yapmıyordu rivatuner ile yapıyordu öyle demişti