Merhaba gençler, yeni bir monitör almak istiyorum. Bütçem 9 bin TL geçmesin. Aklımda var bir tane 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye sizce bu model nasıldır? 8 (6 bit + FRC) bit oluşu şüphe düşürdü içime
Bütçe artabilirse bunu alabilirsiniz:Merhaba gençler, yeni bir monitör almak istiyorum. Bütçem 9 bin TL geçmesin. Aklımda var bir tane 25" Odyssey G4 240Hz G-Sync Oyun Monitörü - Samsung Türkiye sizce bu model nasıldır? 8 (6 bit + FRC) bit oluşu şüphe düşürdü içime
Beni aşar hocam zaten şu anki monitörüm 75hz 5ms bunun yeteceğini düşünüyorum sadece fiyatı açısından iyi midir? piyasa bilgim çok yokBütçe artabilirse bunu alabilirsiniz:
![]()
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G4SXU 24.5" 310Hz(OC) 1ms HDMI DP G-Sync AdaptiveSync Pivot HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G4SXU ITOPYA'dawww.itopya.com
Beni aşar hocam zaten şu anki monitörüm 75hz 5ms bunun yeteceğini düşünüyorum sadece fiyatı açısından iyi midir? piyasa bilgim çok yok