hiç bir fark yok 3080 Tİ bazı oyunlarda daha yüksek fps alıyor 6900xt bazı oyunlarda daha çok fps alıyor testlere bakıp kendine göre seç.6900xt ve 3080 ti arasında kalıyorum
amd ve intel arasında gecikme gibi farklar oluyor mu çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
afmf2.1 falan var kral 6900xt al kaç haftadır düşünüyon al artık ajdoslnmds6900xt ve 3080 ti arasında kalıyorum
amd ve intel arasında gecikme gibi farklar oluyor mu çok bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
jfdsıpaojhpfgaısdhgpıhaspgısd tüm forumu darladım kanka valla ama çok kararsız bir insanım valla kusura bakmayınafmf2.1 falan var kral 6900xt al kaç haftadır düşünüyon al artık ajdoslnmds
fps oyunlarında afmf açılmaz.afmf2.1 falan var kral 6900xt al kaç haftadır düşünüyon al artık ajdoslnmds
afmf2.1 falan var kral 6900xt al kaç haftadır düşünüyon al artık ajdoslnmds
açmazsın zaten afmf yokken performansları denk ama böyle bir yazılım ile sonuc alınması güzel ücretsiz olarak amd bunu sunması hoş bir detay aradaki fark uçurum lazım olunca açar değilse onu gecikme yaratıcaksa bu ki bilmiyorum araştırmadım kapatır geçerfps oyunlarında afmf açılmaz.
bak wonder of you bile cevap verdi sanaafmf2.1 falan var kral 6900xt al kaç haftadır düşünüyon al artık ajdoslnmds
cs valo gibi oyunlarda ben de açmıyorum ama hzimi almak için pubg tarkov ve rustta kullanıyorum alt + shift + o dan baktığımda 2 2.5 olan ms max 4lere çıkıyor kalite modunda beleşten 2x fps alıyorum tek sıkıntısını scopelarda görüyorum arada bir oyunda fpsin kararsız olduğu yerlerde ince scopelar delta point red dot gibi biraz sekme yapıyor görüntü bozuk öyle aman aman ms verdiği yok.fps oyunlarında afmf açılmaz.
Oynadığın oyuna göre değişiyor. Cs, valo işlemci bazlı oyun.6900xt ve 3080 ti arasında kalıyorum