Neler Yeni

Fps Oyunlari İçi̇n Tn Panel Mi̇?

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Arkadaşlar genelde fps oyunları oynuyorum ve 165 Hz 0.5 tn panel buldum almak istiyorum. Tn panel en iyi tepkime süresi en iyi veren monitör tipi diyorlar doğru mu?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
Hocam tepkime süresini hissedemezsiniz boşuna tn almayın renkler çok kötü bende fps oyuncusuyum tn ve va kullandım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hüseyin Altınsoy
Evet hocam tn panel en iyi tepkime süresini verir lakin renkleri biraz soluktur. 1 MS IPS veya va panel bulursanız bence daha iyi olur. Çünkü 0.5 MS'i 1 ms'den ayırt etmek çok zor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam tn panel en iyi tepkime süresini verir lakin renkleri biraz soluktur. 1 MS IPS veya va panel bulursanız bence daha iyi olur. Çünkü 0.5 MS'i 1 ms'den ayırt etmek çok zor.
tn panelin renkler cok kötü forza falan giriyom araba parlıo
Hocam tepkime süresini hissedemezsiniz boşuna tn almayın renkler çok kötü bende fps oyuncusuyum tn ve va kullandım.
165 Hz ips öneriniz var mı peki boyutu 27 olursa güzel olur.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
profesyonel olarak oynamıyorsan eğer tavsiye etmem renkler soluk oluyor tn panelde, önceliğin ıps olsun eğer bütçene uygun va bulursan oda 2. tercih olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,166
İsim
Burak Karadağ
Hardcore ve ciddice sabit bir FPS oyunu oynayan birisi isen olumlu bakarım ama kesinlikle BenQ tığında TN panel almam. Zowie 🤍

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Kadir
Top Bottom