Neler Yeni

FPS OYUNLARI İÇİN BU KULAKLIK ÖNERİLİR Mİ

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
pc donanım, öneri, tavsiyeler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
4-5 aydır aynısını kullanıyorum (2021 versiyon ses kalitesi olarak aynılar) gayet iyi bence cloud2den geçmiştim sesler başta biraz boğuk geliyor razer thx, dolby atmos gibi lisanslar alıp ekolayzır ayarı yapınca ses çok daha iyi oluyor kapalı olduğunda hemen fark edebiliyorum onları ayarlayınca fiyatını hak eden bir ürün.

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u
4-5 aydır aynısını kullanıyorum (2021 versiyon ses kalitesi olarak aynılar) gayet iyi bence cloud2den geçmiştim sesler başta biraz boğuk geliyor razer thx, dolby atmos gibi lisanslar alıp ekolayzır ayarı yapınca ses çok daha iyi oluyor kapalı olduğunda hemen fark edebiliyorum onları ayarlayınca fiyatını hak eden bir ürün.
kullanmayı düşündüğüm tek driver kendisine ait 7.1 surround driveri. ekolayzır ayarı sesde aşırtma yapıp sürücülerini zorlamazmı ?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
kullanmayı düşündüğüm tek driver kendisine ait 7.1 surround driveri. ekolayzır ayarı sesde aşırtma yapıp sürücülerini zorlamazmı ?
bildiğim kullanan herkes eq ayarı yapıp kullanıyor rastgele yapılmadığı sürece eq ayarı zararlı olmaz zaten internette kulaklığa uygun hazır bir kaç tane ayar var ben onlardan kendim en çok hoşuma gideni seçmiştim

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u
bildiğim kullanan herkes eq ayarı yapıp kullanıyor rastgele yapılmadığı sürece eq ayarı zararlı olmaz zaten internette kulaklığa uygun hazır bir kaç tane ayar var ben onlardan kendim en çok hoşuma gideni seçmiştim
eğer discord kullanıyorsan ekleşelim bana rehberlik edebilir misin sesi daha da iyileştirmek adına yapılması gerekenler hakkında, yayın açabilirim hızlıca yapabiliriz saat 4'den sonra?

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.

inzilbeth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
emirsekman_
Discord
inzilbeth4u
ürünü satın aldım arkadaşlar ekstra yapmam gereken ayarlar için yardımcı olabilecek birisi varmı?

Top Bottom