kullanmayı düşündüğüm tek driver kendisine ait 7.1 surround driveri. ekolayzır ayarı sesde aşırtma yapıp sürücülerini zorlamazmı ?4-5 aydır aynısını kullanıyorum (2021 versiyon ses kalitesi olarak aynılar) gayet iyi bence cloud2den geçmiştim sesler başta biraz boğuk geliyor razer thx, dolby atmos gibi lisanslar alıp ekolayzır ayarı yapınca ses çok daha iyi oluyor kapalı olduğunda hemen fark edebiliyorum onları ayarlayınca fiyatını hak eden bir ürün.
bildiğim kullanan herkes eq ayarı yapıp kullanıyor rastgele yapılmadığı sürece eq ayarı zararlı olmaz zaten internette kulaklığa uygun hazır bir kaç tane ayar var ben onlardan kendim en çok hoşuma gideni seçmiştimkullanmayı düşündüğüm tek driver kendisine ait 7.1 surround driveri. ekolayzır ayarı sesde aşırtma yapıp sürücülerini zorlamazmı ?
eğer discord kullanıyorsan ekleşelim bana rehberlik edebilir misin sesi daha da iyileştirmek adına yapılması gerekenler hakkında, yayın açabilirim hızlıca yapabiliriz saat 4'den sonra?bildiğim kullanan herkes eq ayarı yapıp kullanıyor rastgele yapılmadığı sürece eq ayarı zararlı olmaz zaten internette kulaklığa uygun hazır bir kaç tane ayar var ben onlardan kendim en çok hoşuma gideni seçmiştim