FPS Oyunları İçin En İyi Fare Tavsiyeleri: Giriş, Orta ve Pro

Klasger ve onu alirsan cikamiyacagin elo yok ekipman kaynakli
istersen dediğim büyük modeli de alabilirsin ama bu kalite olarak aynı marka ama daha iyi diye biliyorum incelemek lazım 500tlye aldığım da kaliteli fiyatına göre çok fena
Logitech G Pro X S2 için okeyim de mouse pad için biraz daha bakmayı düşünüyorum almışken uzun ömürlü bişey almak istiyorumç Klassgear için çok uzun ömürlü olmadığını söyleyenler var forumlarda vs

Logitech G Pro X S2 için okeyim de mouse pad için biraz daha bakmayı düşünüyorum almışken uzun ömürlü bişey almak istiyorumç Klassgear için çok uzun ömürlü olmadığını söyleyenler var forumlarda vs
Tabi hocam nasıl istersen bütçe olarak bütçen daha yüksek ise daha iyileri var elbet fakat fiyat performans odaklı önerdim mouse a gelecek olursak superlight 2 güzel bir mouse fakat daha uyguna muadilleri var onları da araştırabilirsin

scyrox v6 v8 ve attack shark r5 ultra 2800 - 3300 fiyat bandındaki en iyi mouselar göz atabilirsiniz.

Tabi hocam nasıl istersen bütçe olarak bütçen daha yüksek ise daha iyileri var elbet fakat fiyat performans odaklı önerdim mouse a gelecek olursak superlight 2 güzel bir mouse fakat daha uyguna muadilleri var onları da araştırabilirsin
muadil aynı performans referanslı varsa önerir misiniz rica etsem, ordan edeceğim tasarrufu mouse pade ekleme yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

scyrox v6 v8 ve attack shark r5 ultra 2800 - 3300 fiyat bandındaki en iyi mouselar göz atabilirsiniz.
12,5 cm altında kalıyorlar gerçekten güzeller ama... hafta sonu gidip deneyebileceğim bir mağaza var mıdır?

muadil aynı performans referanslı varsa önerir misiniz rica etsem, ordan edeceğim tasarrufu mouse pade ekleme yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12,5 cm altında kalıyorlar gerçekten güzeller ama... hafta sonu gidip deneyebileceğim bir mağaza var mıdır?

gaming gen tr mağazasında olabilir v6 ancak attack shark r5 ultra yok diye biliyorum meyer gaming sitesinden sipariş verirseniz ve zarar vermeden kutuya ve mouse'a denedikten sonra beğenmezseniz geri iade edebiliyorsunuz şartsız koşulsuz tüm mouse'larında geçerli meyer gaming'in bu

gaming gen tr mağazasında olabilir v6 ancak attack shark r5 ultra yok diye biliyorum meyer gaming sitesinden sipariş verirseniz ve zarar vermeden kutuya ve mouse'a denedikten sonra beğenmezseniz geri iade edebiliyorsunuz şartsız koşulsuz tüm mouse'larında geçerli meyer gaming'in bu
çok iyi, çok teşekkür ederim

Hocam nasıl kullanılıyor yardımcı olurmusunuz
Geçen ay iyzicoda bayram indirimi vardı ordan 500tl geldi ilk alışverişe 500tl vardı. Parolaparada ilk alisveris 400tl vardı mouse ve mousepad aldım 2000tl tuttu 600e falan indi. Şuan kampanya var mı bilmiyorum ıyzico indirip bakabilirsin

Şu anda kullandığım cihaz

Monster Pusat Reflex Pro Kablosuz.​

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, arasıra donma yaşıyorum ve tek memnun kaldığım nokta diğer mouslara göre biraz daha elimin içinde kaybolmuyor olması. Garanti, iade vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum.
Sizden ricam 3 er mouse tavsiyesi. -Giriş, -Orta ve -Pro olarak model veya link paylaşırsanız sevinirim. Model paylaşırken kısaca tecrübelerinizden veya artı/eksilerinden bahsederseniz çok sevinirim.
Kullanma amacım sadece cs2 için diye düşünebilirsiniz.
Yanında mouse pad ayrı almalı mıyım yoksa şu an kullandığım bu model yeterli midir?
Bütçen 1500 civarıysa vxe r1,3000 civarındaysa scyrox. Mousepadin orta seviye yeterli.

Neden? :( sipariş vermek için 2 haftam daha var
Coatingi kötü. Bütçen baya yüksek onu alabildiğine göre. Swarcow dc sunucusuna gir tutuş şeklini ve bütçeni yaz sana en iyisini önerirler.

Geri