Neler Yeni

Öneri Fps oyunları için hangi panel tercih edilmeli? IPS/Va/Tn

Bütçe
2500
Çoğunluk ile fps türü oyunlar oynayacağım bir kaçını paylaşmak istedim.

Valorant,Csgo

mmorpg olarak sadece League of Legends oynayacağım.

Bana Tn önerdiler ama sizlerede sormak istedim.

Tn Monitör Önerilerini Atabilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
165 Hz Monitör Atarsanız Sevinirim. (TN)

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Çoğunluk ile fps türü oyunlar oynayacağım bir kaçını paylaşmak istedim.

Valorant,Csgo

mmorpg olarak sadece League of Legends oynayacağım.

Bana Tn önerdiler ama sizlerede sormak istedim.

Tn Monitör Önerilerini Atabilirsiniz.
Profesyonel değilseniz tn'e gerek yok diye düşünüyorum. İps paneller yeterince hızlı.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Açıkçası ben tn kullanıyordum eskiden ve gündelik kullanımda gözlerimi geçtim başım bile ağrıyordu. Hepsi öyle olmayabilir bilmiyorum . Eğer profesyonel oyuncuysan söylediklerimi umursama.

İpse geçince aydınlanmış gibi oldum açıkçası. Ben her gün mqks 1 2 saat oyun oynar 6 7 saat de ders ve araştırma için ayırdığımdan ips tercih ettim pişman değilim

• Beğen
Reaksiyonlar: bioh

rıza baba

80+ Bronze
2500tlye 240hz daha iyi olur.

Açıkçası ben tn kullanıyordum eskiden ve gündelik kullanımda gözlerimi geçtim başım bile ağrıyordu. Hepsi öyle olmayabilir bilmiyorum . Eğer profesyonel oyuncuysan söylediklerimi umursama.

İpse geçince aydınlanmış gibi oldum açıkçası. Ben her gün mqks 1 2 saat oyun oynar 6 7 saat de ders ve araştırma için ayırdığımdan ips tercih ettim pişman değilim
eyw Ips alıcam.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
eyw Ips alıcam.
öncelikle bunu da araştırmanı tavsiye ederim. ben ips panelden rahatsızım. çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum ve karanlık sahneler rahatsız ediyor. aynı şekilde filmlerdeki karanlık sahneler de rahatsız ediyor. siyahları daha siyah va panellere bakabilirsin. renk canlılığı olarak ips ve tn panelin ortasında konumlanıyor. ips kadar iyi değil, tn kadar kötü değil. ancak ışık sızması yoksa(ki ışık sızması üretim hatasındır, garanti dahilindedir) karanlık sahneler daha güzel gözükür. https://rctekno.com/2019/12/24/ips-isima-ips-glow-nedir-ve-nasil-azaltabilirim/

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
öncelikle bunu da araştırmanı tavsiye ederim. ben ips panelden rahatsızım. çoğunlukla hikayeli oyunlar oynuyorum ve karanlık sahneler rahatsız ediyor. aynı şekilde filmlerdeki karanlık sahneler de rahatsız ediyor. siyahları daha siyah va panellere bakabilirsin. renk canlılığı olarak ips ve tn panelin ortasında konumlanıyor. ips kadar iyi değil, tn kadar kötü değil. ancak ışık sızması yoksa(ki ışık sızması üretim hatasındır, garanti dahilindedir) karanlık sahneler daha güzel gözükür. https://rctekno.com/2019/12/24/ips-isima-ips-glow-nedir-ve-nasil-azaltabilirim/
Bunu eklemeyi unutmuşum. Katılıyorum.

Top Bottom