Yardım Tn panel mi IPS panel mi

Biri 360Hz diğeri 240HZ ve hertz yükseldikçe ghosting düşüyor diye biliyorum çünkü ufo testinde 60Hz ile 240/360Hz'de ciddi fark gözlemledim. 360HZ seçmen daha mantıklı ayrıca Benq tamamen balon adamlar reklamla TN panelleri deli paralara satıyor. İkisi arasında Dell.

Son düzenleme:
Biri 360Hz diğeri 240HZ ve hertz yükseldikçe ghosting düşer yani 360HZ seçmen daha mantıklı ayrıca Benq tamamen balon adamlar reklamla TN panelleri deli paralara satıyor. İkisi arasında Dell.
Tam tersi hz yükseldikçe ghosting artar çünkü ghosting gecikmenin hze yetişemezsin yüzünden ortaya çıkar

Tam tersi hz yükseldikçe ghosting artar çünkü ghosting gecikmenin hze yetişemezsin yüzünden ortaya çıkar
Ufo testini aç 60hz ile 240/360 farkına bak. Yüksek HZ'de ghosting belirgin şekilde daha az, kağıt üstünde açıklamasını bilmiyorum ama göz var izan var.

Biri 360Hz diğeri 240HZ ve hertz yükseldikçe ghosting düşer yani 360HZ seçmen daha mantıklı ayrıca Benq tamamen balon adamlar reklamla TN panelleri deli paralara satıyor. İkisi arasında Dell.
Benq nasıl tamamen balon olabilir ki, bütün esporcular benq kullanıyor

Benq nasıl tamamen balon olabilir ki, bütün esporcular benq kullanıyor
Bence öyle. TN panel satıyor, bir sürü sponsorluk ve reklam ile algı yaratıyor, sanıldığı gibi rakipsiz en hızlı olduğunu düşünmüyorum.

Geri