FPS oyunları icin Kulaklık önerisi

Sesler yandaki kişiye gidecek kadar mı çok yüksek ses sevmiyorum Max 50de kullanırım
sesi fullersen hoparlör gibi oluyor çok gidiyor dışarıya ses ben problem etmedim , %50 de problem yok kulağını tam kaplamazsa bir tık dışarıya fazla gidiyor ses.

sesi fullersen hoparlör gibi oluyor çok gidiyor dışarıya ses ben problem etmedim , %50 de problem yok bir kulağını tam kaplamazsa bir tık dışarıya fazla gidiyor ses.
Yüksek ve basslı olmasından dolayı öyle demiştim.İsterseniz inceleme videolarına bakın.
Corsairi seçeneklerden çıkardım
Cloud 3 1 konu dışında beğendim, deri pedler onun dışında beklentilerimi karşılıyor.
Steelseries arctis nova 1 de mikrofonu begenmedim dip ses var gibi beğendigim şey kafa bandı plastik kafaya temas etmiyor
İnternet kafelerde 3 4 kulaklık denedim 1 tanesi dışında hepsi gözlük kullandıgım için rahatsız ediyor cloud 3 rahatsız eder mi
Cloud 3 un pedleri kumaşla değişiyor mu

Corsairi seçeneklerden çıkardım
Cloud 3 1 konu dışında beğendim, deri pedler onun dışında beklentilerimi karşılıyor.
Steelseries arctis nova 1 de mikrofonu begenmedim dip ses var gibi beğendigim şey kafa bandı plastik kafaya temas etmiyor
İnternet kafelerde 3 4 kulaklık denedim 1 tanesi dışında hepsi gözlük kullandıgım için rahatsız ediyor cloud 3 rahatsız eder mi
Cloud 3 un pedleri kumaşla değişiyor mu
gözlük konusunu bilemem fakat deri olması tek eksisi gerçekten saçlarım uzun LEŞ gibi kokuyor uzun süreli kullanımdan sonra , kumaş ped bulursan bana da haber ver 🥹

gözlük konusunu bilemem fakat deri olması tek eksisi gerçekten saçlarım uzun LEŞ gibi kokuyor uzun süreli kullanımdan sonra , kumaş ped bulursan bana da haber ver 🥹
Benimde saçlarım uzun😢

tam aradığım şey işte bu çok iyi ferahlatır keşke Türkiye de olsa.
Eski forumda gördüm HyperXe mail atınca yolluyorlarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski forumda gördüm HyperXe mail atınca yolluyorlarmış

kendilerinde kumaş var mı ki acaba ?
Cloud 2 de kutu içeriğinden çıkıyormuş bunda çıkarmışlar alerjisi olanlar için felan üretmişlerdir maliyetten kısmak içinde yollamışlardır istek üzerine yolluyorlardır

Cloud 2 de kutu içeriğinden çıkıyormuş bunda çıkarmışlar alerjisi olanlar için felan üretmişlerdir maliyetten kısmak içinde yollamışlardır istek üzerine yolluyorlardır
hyperX'i taciz etmeye gidiyorum o zaman KUMAŞ PEDİMİ VERİN KAFAM ÖLÜ FARE KOKUYOR diyerek.

Geri