- Reaksiyon skoru
- 1,078
Yüksek ve basslı olmasından dolayı öyle demiştim.İsterseniz inceleme videolarına bakın.Sesler yandaki kişiye gidecek kadar mı çok yüksek ses sevmiyorum Max 50de kullanırım
Yüksek ve basslı olmasından dolayı öyle demiştim.İsterseniz inceleme videolarına bakın.Sesler yandaki kişiye gidecek kadar mı çok yüksek ses sevmiyorum Max 50de kullanırım
sesi fullersen hoparlör gibi oluyor çok gidiyor dışarıya ses ben problem etmedim , %50 de problem yok kulağını tam kaplamazsa bir tık dışarıya fazla gidiyor ses.Sesler yandaki kişiye gidecek kadar mı çok yüksek ses sevmiyorum Max 50de kullanırım
sesi fullersen hoparlör gibi oluyor çok gidiyor dışarıya ses ben problem etmedim , %50 de problem yok bir kulağını tam kaplamazsa bir tık dışarıya fazla gidiyor ses.
Corsairi seçeneklerden çıkardımYüksek ve basslı olmasından dolayı öyle demiştim.İsterseniz inceleme videolarına bakın.
gözlük konusunu bilemem fakat deri olması tek eksisi gerçekten saçlarım uzun LEŞ gibi kokuyor uzun süreli kullanımdan sonra , kumaş ped bulursan bana da haber verCorsairi seçeneklerden çıkardım
Cloud 3 1 konu dışında beğendim, deri pedler onun dışında beklentilerimi karşılıyor.
Steelseries arctis nova 1 de mikrofonu begenmedim dip ses var gibi beğendigim şey kafa bandı plastik kafaya temas etmiyor
İnternet kafelerde 3 4 kulaklık denedim 1 tanesi dışında hepsi gözlük kullandıgım için rahatsız ediyor cloud 3 rahatsız eder mi
Cloud 3 un pedleri kumaşla değişiyor mu
Benimde saçlarım uzungözlük konusunu bilemem fakat deri olması tek eksisi gerçekten saçlarım uzun LEŞ gibi kokuyor uzun süreli kullanımdan sonra , kumaş ped bulursan bana da haber ver![]()
alırsan ara da havalandır kafanı yoksa hatay çökeleği gibi kokuyor.Benimde saçlarım uzun![]()
Bu doku sıkıntı olur mu sıcaklardaalırsan ara da havalandır kafanı yoksa hatay çökeleği gibi kokuyor.
tam aradığım şey işte bu çok iyi ferahlatır keşke Türkiye de olsa.
Eski forumda gördüm HyperXe mail atınca yolluyorlarmıştam aradığım şey işte bu çok iyi ferahlatır keşke Türkiye de olsa.
Eski forumda gördüm HyperXe mail atınca yolluyorlarmış
kendilerinde kumaş var mı ki acaba ?Eski forumda gördüm HyperXe mail atınca yolluyorlarmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi kulaklık satın aldım buna uygun kumaş pad nasıl bulabilirim
- shaccho
- Cevaplar: 9
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
Cloud 2 de kutu içeriğinden çıkıyormuş bunda çıkarmışlar alerjisi olanlar için felan üretmişlerdir maliyetten kısmak içinde yollamışlardır istek üzerine yolluyorlardırkendilerinde kumaş var mı ki acaba ?
hyperX'i taciz etmeye gidiyorum o zaman KUMAŞ PEDİMİ VERİN KAFAM ÖLÜ FARE KOKUYOR diyerek.Cloud 2 de kutu içeriğinden çıkıyormuş bunda çıkarmışlar alerjisi olanlar için felan üretmişlerdir maliyetten kısmak içinde yollamışlardır istek üzerine yolluyorlardır
Geri dönüş yaparlarsa takiphyperX'i taciz etmeye gidiyorum o zaman KUMAŞ PEDİMİ VERİN KAFAM ÖLÜ FARE KOKUYOR diyerek.