fps oyunları için mouse önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
320
beyler yeni mouse alacağım fakat pek anlamıyorum bu işlerden. Genellikle fps tarzı oyunlar oynuyorum (valorant csgo ağırlıklı). önerebileceğimiz güzel bir mouse varmı. El boyutum: boylamasına 19 yanlamasına 8

F/P bir mouse.
@Selman Karaa kullanıyordu sanırsam ve 50TL hepsiburada indirimi ile 298TL oluyor.

5G sensora sahip. Malzeme kalitesi müthiş. Kablosuz olması da cabası. Ayrıca yazılım olarakta gayet güzel.
Hocam kablolu, kablosuz bunu hesaba katmasak, yani direkt sadece teknik özellik olarak karşılaştırdığımız zaman Viper Mini mi yoksa bu mu? Biraz saçma ancak Viper Mini biraz daha hafif, Ona yönelmekte istiyorum ama arada kaldım.

Hocam kablolu, kablosuz bunu hesaba katmasak, yani direkt sadece teknik özellik olarak karşılaştırdığımız zaman Viper Mini mi yoksa bu mu? Biraz saçma ancak Viper Mini biraz daha hafif, Ona yönelmekte istiyorum.
Viper miniden çok daha iyi bir mouse (sensor olarak) arada 150IPS var.

Hocam kablolu, kablosuz bunu hesaba katmasak, yani direkt sadece teknik özellik olarak karşılaştırdığımız zaman Viper Mini mi yoksa bu mu? Biraz saçma ancak Viper Mini biraz daha hafif, Ona yönelmekte istiyorum ama arada kaldım.
Basilisk ama el boyutun da onemli

Zowie al geç :) , logitechin ki biraz pahalı kaçar , varsa al zowie geç düşünme

Geri