Neler Yeni

FPS oyunları için mouse pad tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
Yaklaşık 3 senedir aynı mousepadi kullanıyorum ve artık performans açısından ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Bu nedenle yeni bir mouse pad arayışındayım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden hassasiyet ve kayganlık benim için oldukça önemli. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Boyut olarak XL olursa güzel olur. Fiyat konusunda bir sınırım yok yeter ki cam olmasın.

MufasaBoss

80+ Bronze
Yaklaşık 3 senedir aynı mousepadi kullanıyorum ve artık performans açısından ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Bu nedenle yeni bir mouse pad arayışındayım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum, bu yüzden hassasiyet ve kayganlık benim için oldukça önemli. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Boyut olarak XL olursa güzel olur. Fiyat konusunda bir sınırım yok yeter ki cam olmasın.
Bunu Kullanıyorum İmmo 7 Oldum https://www.trendyol.com/klassegear...-gaming-oyuncu-mouse-pad-mousepad-p-691150004

mya54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammet yasir abuş

logitech padlerini tavsiye ederim dokusu ve kalınlığı mükemmel yıllardır logitech padlerini kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aaaa İsmin Etka Mı Reis Eray Diye Arkadaşın Var Mı Bursalı Eray
evet ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech padlerini tavsiye ederim dokusu ve kalınlığı mükemmel yıllardır logitech padlerini kullanıyorum
İnceliyeceğim logitech padlerini. SteelSeries QcK padleri hakkında bilginiz varmı ? Onuda öneren çok fazla insan var.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash

Lamzu Energon öneririm şuan baba mousepadlerden birtanesi onun dışında harbiden para kıyayım iyi bir şeyim olsun diyorsan kesinlikle kendine uyan bir Artisan almalısın gerçekten bambaşka bir şey bu Artisan padler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lamzu Energon öneririm şuan baba mousepadlerden birtanesi onun dışında harbiden para kıyayım iyi bir şeyim olsun diyorsan kesinlikle kendine uyan bir Artisan almalısın gerçekten bambaşka bir şey bu Artisan padler
Artisan padlerinde çok fazla seçenek var sof mid gibi. Hangisi daha ideal sizce fps oyunları için?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
Artisan padlerinde çok fazla seçenek var sof mid gibi. Hangisi daha ideal sizce fps oyunları için?
key83 ya da hayate otsu soft alabilirsin biraz daha control olurlar

ama şahsen o kadar para vermeye içim el vermez benim lamzu energon alıp geçerdim

bu arada camı tozlanmasından mı yoksa yapışmasından dolayı mı istemiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
key83 ya da hayate otsu soft alabilirsin biraz daha control olurlar

ama şahsen o kadar para vermeye içim el vermez benim lamzu energon alıp geçerdim
Çok bir fiyat farkı yok aslında ikisinin arasında.

cam padler nedense biraz kullandım fakat çok kullanışlı gelmedi bana neden bilmiyorum ayrıca kolum bazen yapışıyor ve bu cidden çok rahatsız edici olabiliyor.

mya54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammet yasir abuş
evet ?

İnceliyeceğim logitech padlerini. SteelSeries QcK padleri hakkında bilginiz varmı ? Onuda öneren çok fazla insan var. steelseries ben kullanmadım ama çevremde kullananlar memnun kalırsın diyorlar ben deneyecektim ekipman değiştirmeyi sevmediğim için vazgeçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tarık Etka Tosun
Anladım teşekkür ederim cevaplarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,224
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom